Gaziantep'te Kuzenler Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Gaziantep’te, miras nedeniyle kuzenler arasinda çikan satirli ve silahli kavgada kadin dogum uzmani olan akrabasi tarafindan silahla vurulan sahis hayatini kaybetti. Olay sonrasi iki kisi de yaralandi.

Olay, ögle saatlerinden sonra Sehitkamil ilçesi Incilipinar Mahallesi’nde bulunan Doktorlar Sitesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, miras paylasimi nedeniyle aralarinda husumet bulunan kuzenler, ögle saatlerinde Doktorlar Sitesi’nde ofisi bulunan kadin dogum uzmani B.Ç.’nin ofisinde tartismaya basladi.

Tartisma kisa sürede büyüyerek satirli ve silahli kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda, silahini çikaran kadin dogum uzmani B.Ç., kuzeni Alaattin Çelik (34) ile yanindakilere ates etti.

Olay yerinde hayatini kaybetti

Olay sonrasi çevredeki vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbarda bulundu. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, vücuduna kursuna isabet etmesi sonucu agir yaralanan Alaattin Çelik’in olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi. Olayda hafif sekilde yaralanan diger iki kisi ise saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Katil zanlisi gözaltina alindi

Katil zanlisi B.Ç. ise olay sonrasi hizli bir sekilde bölgeye intikal eden polis ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi. Katil zanlisinin sorgusu sürerken, ölümüne neden oldugu kuzeni Alaattin Çelik’in cansiz bedeni ise olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan Gaziantep Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Olayla ilgili genis çapli inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA