Yetenekli Ögrencilerin Zafer Bayrami Resimleri Ödüllendirildi

Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hanim Lokalleri ve Meslek Edindirme Kurslarinda yaz aylari boyunca egitim alan ilk ve ortaokul ögrencilerine 30 Agustos Zafer Bayrami konulu resim yarismasi düzenlendi. 37 eserin katildigi yarismada jürinin belirledigi dereceye girenlere ödülleri verildi.

Yetenekli Ögrencilerin Zafer Bayrami Resimleri Ödüllendirildi
Sosyal belediyecilik çalismalari ile adindan söz ettiren Yunusemre Belediyesi, düzenledigi resim yarismasi ile çocuklarin 30 Agustos Zafer Bayrami coskusunu resmetmesini sagladi. Belediye bünyesinde bulunan ögrencilerin yaz tatili boyunca egitim aldigi yaz okullarinda resme ilgisi olan 37 ögrencinin katildigi yarismada 30 Agustos Zafer Bayrami resmedildi. Seçici kurul baskanligini Yunusemre Belediye Baskan Yardimcisi Emine Özge Arslan’in yaptigi yarismada Jüri ise Mustafa Pala, Hidayet Gültekin ve Orhan Peynirci’den olustu. Kapali oylama ile gerçeklestirilen yarisma ilk ve ortaokul olmak üzere iki kategoriye ayrildi. Ilk üç ve mansiyon olmak üzere iki kategoride toplam sekiz ögrenci ödül almaya layik görüldü.

Yunusemre Belediyesi’nde düzenlenen ödül töreninde ögrencilere ödülleri verildi.

Ödül törenine Yunusemre Belediye Baskan Yardimcisi Emine Özge Arslan, Yunusemre Belediyesi Koordinatörü Mehmet Karatosun, ögrenciler ve aileleri katildi.

Ödüllerini jüri üyeleri tarafindan alan ögrenciler, 30 Agustos Zafer Bayrami coskusunu yasadi. Yarismada dereceye giren ögrencilere Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’in 30 Agustos Zafer Bayramiyla ilgili mektubu, hediye seti, madalya ve tesekkür belgesi verildi.

Yetenekli ögrencilerin birbirinden güzel eserlerden olusan 30 Agustos Zafer Bayrami sergisi 8 Eylül Pazar gününe kadar Yunusemre Belediyesi giris katinda sergilenecek.

Resim yarismasinda ortaokullarda 1. Buglem Köker, 2. Elif Sare Bulut, 3. Melek Kaplan kazanirken, mansiyon ödülünü Furkan Efe Saltik kazandi. ilkokullarda ise 1. Ibrahim Ömer Coskun, 2. Eslem Emirtekin, 3. Elif Bahar Sesli olurken, mansiyon ödülünü ise Alya Mina Özkefal kazandi.
Kaynak: İHA