Eskipazar OSB Mütesebbis Heyeti Toplantisi

Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyeti Toplantisi gerçeklestirildi.

Eskipazar OSB Mütesebbis Heyeti Toplantisi
Valilik Toplanti Salonu’nda Vali Mustafa Yavuz baskanliginda gerçeklesen toplantiya, Karabük OSB Mütesebbis Heyet üyeleri katildi.

Toplantinin açilis konusmasini yapan Vali Yavuz, Eskipazar OSB’nin altyapi çalismalarinin hizla devam ettigini ifade ederek, "347 hektar toplam alani bulunan Eskipazar Organize Sanayi Bölgemizde 73 adet sanayi parseli bulunmakta olup, bu parsellerin tamami yatirimcilarimiza tahsis edilmistir. Imar plani, yatirimcilara tahsis edilen yer büyüklükleri dogrultusunda yeniden revize edilmis olup, imar uygulamasi tamamlanarak, tapu islemleri devam etmektedir. Karayollari ile müsterek bir çalisma yapilarak üst geçit projesi tamamlanmis ve imar planina islenmistir. Yapimi devam eden tüm yollarimizin kaba insaatinin iklim sartlari uygun oldugu takdirde 2024 yili içinde tamamlanmasini ve kabasi tamamlanan yollarda altyapi çalismalarina baslanmasini planliyoruz. Bununla birlikte OSB’miz ruhsat düzenleyecek asamaya gelmis olup, bu kapsamda bir firmamiz yatirimina baslamistir. Geçmisten bugüne kadar emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" diye konustu.

Yaklasik 6 bin kisinin istihdami öngörülen OSB’nin biran önce hayata geçirilebilmesi için gerekli çalismalari hassasiyetle takip ettiklerini ifade Yavuz, toplantida alinacak kararlarin hayirlara vesile olmasini temenni etti.

Eskipazar OSB Müdürü Emin Demir tarafindan Vali Yavuz ve Mütesebbis Heyeti üyelerine yapilan ve planlanan çalismalarla ilgili sunumun yapilirken, toplanti, gündem maddelerinin görüsülerek karara baglanmasinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA