Soguksu TOKI Ihalesi Yenilendi

Karabük’te Soguksu 3. Etap TOKI Konutlarinin ihalesi Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi Toplu Konut Idaresi Baskanligi (TOKI) tarafindan yenilendi.

Soguksu TOKI Ihalesi Yenilendi
AK Parti Karabük Milletvekili Cem Sahin, daha önce mevzuattaki degisiklikler nedeniyle ertelenen Soguksu 3. Etap TOKI Konutlarinin ihalesinin yenilendigini söyledi.



Ihaleyi alan firma belirlendigini aktaran Sahin, ihale çerçevesinde yapilacak olan konutlarin, isyerlerinin ve ibadethane komplekslerinin, modern mimari ve çevre dostu tasarimlarla hayata geçirilecegini ifade etti.

Sahin Projenin, bölgenin ihtiyaçlarina ve çevre sartlarina uygun sekilde planlanarak, vatandaslarin daha konforlu ve güvenli bir yasam sürmelerini hedefledigini kaydetti.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkiliç ise, "Bu kentsel dönüsüm projesi, sadece Soguksu bölgesini degil, tüm Karabük’ü olumlu yönde etkileyecek. Ihale sürecinin tamamlanmis olmasi, projenin en kisa sürede hayata geçmesini saglayacak. Proje kapsaminda; 866 adet 2+1 ve 3+1 konut, 53 isyeri, çocuk parklari, cami, okul, Kuran Kursu ve sosyal donati alanlari hayata geçirilecek” ifadelerini kullandi.

“Sehri imar, gönülleri ihya prensibimizle çalismalarimizi sürdürüyoruz”

Karabük Belediye Baskani Özkan Çetinkaya, “Sehri imar, gönülleri ihya prensibimizle çalismalarimizi sürdürüyoruz. Soguksu TOKI projesi, hem modern yasam alanlari sunacak hem de sehrimizin estetik görünümünü güçlendirecek. Karabük’ün daha yasanabilir bir yer haline gelmesi için gece gündüz çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA