Hacilar Belediyesi Yeni Hizmet Binasinda Hizmette

Hacilar Belediyesi yeni hizmet binasi Hacilar Cumhuriyet Meydani’nda haftanin ilk günü mesaiye basladi. Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, yeni hizmet binasi önünde personel ile bir araya gelerek dualarla binanin açilisi yapildi.

Hacilar Belediyesi Yeni Hizmet Binasinda Hizmette
Hacilar Cumhuriyet Meydani’na tasinan Hacilar Belediyesi, tüm birimleriyle birlikte Hacilar Cumhuriyet Meydani’nda bulunan, Içisleri Bakanligi tarafindan insa edilen yeni hizmet binasina tasindi. Cami Kebir’in yaninda yer alan modern binada, tüm hazirliklar tamamlandi ve belediye çalisanlari mesai saatinin baslamasiyla birlikte dualar esliginde yeni binaya geçti.

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, yeni hizmet binasi önünde personel ile bir araya geldikten ve dualarin ardindan binayi gezdi, yeni çalisma alanlarini inceledi. Baskan Özdogan, yeni hizmet binasinin hayirli olmasini dileyerek sunlari söyledi:

"Herkese hayirli haftalar diliyorum. Bu hafta itibariyle yeni belediye hizmet binamiza geçmis bulunuyoruz. Tüm hemserilerimizi bu vesileyle bilgilendirmek isterim; artik belediyemizi Cami Kebirimizin hemen yaninda, yeni hizmet binamizda ziyaret edebilirler. Hemserilerimize daha kaliteli ve güzel hizmet sunabilmek adina bu adimi attik. Bu binanin insasinda emegi geçen Içisleri Bakanligimiza, sayin Valimize, Büyüksehir Belediyemize, kentsel dönüsüm çalismalarinda destek veren tüm yetkililere ve degerli önceki dönem bakanlarimiza, milletvekillerimize tesekkürlerimi sunuyorum. Yeni hizmet binamiz, ilçemize müstakil bir bina kazandirdi. Depreme dayanikli ve modern bir yapiyla Hacilar halkina daha iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz. Ilçemize hayirli olsun. Rabbim, bize yaptigimiz islerin en iyilerini yapmayi nasip etsin. Tüm hemserilerimize bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayi tesekkür ediyorum. Hayirli ugurlu olsun."

Yeni hizmet binasi, Hacilar Belediyesi’nin daha verimli ve etkili hizmet sunmasini saglamak amaciyla tasarlandi ve bundan sonra ilçenin tüm belediyecilik hizmetleri burada gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA