Kontrolden Çikarak Savrulan Motosiklet 2 Genci Hayattan Kopardi

Gaziantep Sahinbey 100. Yil Tüneli’nde seyir halinde olan motosiklet, kontrolden çikarak savrulduktan sonra devrildi. Feci kaza sonrasi motosiklet üzerinde bulunan 2 genç hayatini kaybetti.

Kontrolden Çikarak Savrulan Motosiklet 2 Genci Hayattan Kopardi
Olay, dün gece geç saatlerde Cengiz Topel Mahallesi’ndeki Sahinbey 100. Yil Tüneli’nde meydana geldi. Iddiaya göre, üzerinde Ibrahim Karaoglu (23) ve Settar Küçük’ün (22) bulundugu plakasi ögrenilemeyen motosiklet, kontrolden çikarak savrulduktan sonra tünel duvarina çarparak durdu. Feci kaza sonrasi 2 genç metrelerce savruldu. Kaza sonrasi çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Gençlerden biri olay yerinde, diger hastanede hayatini kaybetti

Olay yerine gelen saglik ekipleri, Ibrahim Karaoglu’nun olay yerinde hayatini kaybettigini belirlerken agir yaralanan Settar Küçük ise ilk müdahalenin ardindan Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Küçük, hastane yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Feci kazada hayatini kaybeden 2 gencin cenazeleri, Gaziantep Adli Tip Kurumu’nda tamamlanan islemlerinin ardindan defnedilmek üzere yakinlarina teslim edildi.

Kaza ile ilgili sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA