Otomobil Tira Arkadan Çarpti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Gaziantep’in Islahiye ilçesinde otomobilin tira arkadan çarptigi kazada bir kadin hayatini kaybetti, esi agir yaralandi.

Otomobil Tira Arkadan Çarpti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Kaza, Gaziantep’in Islahiye ilçesi Agabey mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre, Yilmaz Günay idaresindeki 79 AJ 374 plakali otomobil, önünde seyir halinde olan ve sürücüsü ögrenilemeyen 35 HVY 70 plakali çimento ham maddesi tasiyan silobas dorse takili tira arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle otomobil hurdaya dönerken ihbar üzerine olay yerine çok sayida saglik, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Sürücü agir yaralandi, esi hayatini kaybetti

Olay yerine gelen saglik ekiplerinin degerlendirmesinde otomobilde bulunan 4 çocuk annesi Hacer Günay’in hayatini kaybettigi belirlenirken agir yarali sürücü esi Yilmaz Günay ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Hayatini kaybeden Hacer Günay’in cenazesi ise olay yerindeki incelemelerin ardindan Gaziantep Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Öte yandan ayni bölgede çok sayida ölümlü kaza meydana geldigini ifade eden ve son olarak 10 kisinin öldügü servis kazasini hatirlatan bölge halki ise çözüm talebinde bulundu.

Kaza ile sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA