Haliliye'de Yeni Park Çalismalari Sürüyor

Haliliye Belediyesi, yesil alan miktarini artirmaya yönelik çalismalar kapsaminda Karsiyaka Mahallesi’ne yeni park kazandiriyor. Toplam 2 bin 850 metrekarelik alanda çalismalar sürerken, Seyfettin Sucu Parki ise onarilarak, yeniden kullanima hazirlaniyor.

Haliliye'de  Yeni Park Çalismalari Sürüyor
Ilçe genelindeki mevcut parklarda yapilan peyzaj çalismalariyla parklari güzellestiren ekipler, yeni park yapim çalismalariyla da ilçenin yesil alan miktarini artiriyor. Bu kapsamda Karsiyaka Mahallesi’ndeki 2 bin 850 metrekarelik alanda çalismalara baslayan ekipler, kisa süre içerisinde tamamlamayi hedefledigi yesil alani yeni park çalismasi için hazir hale getiriyor. Alanda zemin çalismalarini tamamlayan ekipler, kilitli beton parke döseme çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. Belediye bünyesinde üretilen bank ve kamelyalar ile vatandaslara yasam alaninin sunulacagi yeni park çalismasi, aydinlatma ve kamera sistemleriyle de güvenli hale getirilecek. Ekipler tarafindan hummali bir sekilde yürütülen çalismalarin kisa süre içerisinde tamamlanmasiyla yeni park alani vatandaslarin hizmetine sunulacak.

Mevcut parklari da peyzaj çalismalariyla güzellestiren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügüne bagli ekipler, Sancaktar Mahallesi’nde bulunan Seyfettin Sucu parkinda ise yenileme çalismalarina devam ediyor. DSI’nin kanal-köprü çalismalarini tamamladigi alanlarda park yenileme çalismasini sürdüren Haliliye Belediyesi, 3 bin 500 metrekarelik alani yenden vatandaslarin kullanimina sunmak için özverili bir sekilde yeniliyor.
Kaynak: İHA