Gaziantep Vakiflar Bölge Müdürlügü 20 Çocugu Sünnet Ettirdi

Gaziantep Vakiflar Bölge Müdürlügü sünnet söleni düzenleyerek sosyal yardim alan ailelerin 20 çocugunu sünnet ettirdi.

Gaziantep Vakiflar Bölge Müdürlügü 20 Çocugu Sünnet Ettirdi
Kültür ve Turizm Bakanligi Vakiflar Genel Müdürlügü’ne bagli Gaziantep Vakiflar Bölge Müdürlügü sünnet söleni düzenledi.

Sölenden önce çocuklara kiyafetler giydirildi ve Çinarli Camii’nde yapilan dua merasiminin ardindan Sehitlik Müzesi, Oyuncak Müzesi gezisi ve sehir turu düzenlendi.

Gaziantep Vakiflar Bölge Müdürlügü’nün düzenledigi sünnet söleninde 20 çocuk için sünnet töreni yapildigi bildirildi.

Etkinlige, Gaziantep Vakiflar Bölge Müdürü Adem Bozkurt, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Gaziantep Il Saglik Müdürü Dr. Beytullah Sahin, Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Hakan Aslansoy, Gaziantep Cengiz Gökçek Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi Bashekimi Uz. Dr. Fatma Çoskun katildi.

Gerçeklestirilen sünnet söleninde ilk önce yemek yenildi daha sonra çocuklar için bisiklet ve altin hediyeleri verildi.

Hayir sartlarini yerine getirme konusuna önem verdiklerini söyleyen Gaziantep Vakiflar Bölge Müdürü Adem Bozkurt, Kültür ve Turizm Bakanligi Vakiflar Genel Müdürlügü olarak yönetimini sagladiklari vakiflarin, vakfiyelerinde yer alan hayir sartlarini yerine getirmeyi önemsediklerini ifade etti.



“Vakiflar Genel Müdürlügü bu ve bunun gibi birçok programa ev sahipligi yapiyor”

Her bir vakfiyeyi kendilerine teslim edilmis bir emanet olarak görüp bu emanete sahip çikmaya çalistiklarini ifade eden Gaziantep Vakiflar Bölge Müdürü Bozkurt, ’’Sultan 2. Beyazid Vakfi’nin vakfiyesinde yer alan ve Bölge Müdürlügümüzden sosyal yardim alan ailelerin çocuklarini sünnet ettiriyoruz. Bizlere öncülük eden Kültür ve Turizm Bakanimiz Mehmet Nuri Ersoy’a ve Vakiflar Genel Müdürümüz Sinan Aksu’ya destekledikleri için tesekkür ediyoruz. Vakiflar Genel Müdürlügü bu ve bunun gibi birçok programa ev sahipligi yapiyor” seklinde konustu.

Yardim alan ailelerin çocuklari sünnet ettirilirken sölenin final etkinliginde çocuklar Hacivat Karagöz oyunu, balonlar ve yüz boyama ile doyasiya eglendi.
Kaynak: İHA