Sekerbank Kayseri Subesi Yeni Binasina Tasindi

Kayserililere 1954 yilindan bu yana hizmet veren Sekerbank Kayseri Subesi’nin yeni binasinin açilisi yapildi.

Sekerbank Kayseri Subesi Yeni Binasina Tasindi
Yeni yerinde hizmet verecek olan Kayseri Subesi’nin açilisi Sekerbank Bireysel ve Dijital Bankacilik Genel Müdür Yardimcisi Mustafa Asik’in katilimi ile gerçeklestirildi.

Kayseri Subesi’ni yeni binasina tasiyan Sekerbank, Kayseri’de finansal hizmetlerin erisilebilirligini artirarak bölgedeki ekonomik büyümeyi desteklemeyi sürdürecek.

Sekerbank, Anadolu bankaciligindaki uzmanligiyla 1954 yilindan beri faaliyet gösterdigi Kayseri’deki subesinin yeni binasini açti. Banka, Kiçikapi Caddesi’nde yer alan subesini, Vatan Caddesi üzerine tasidi. Türkiye’nin 7 bölgesine yayilmis ve emsal grubunun yaklasik 4 kati sube agina sahip olan Banka’nin Kayseri Subesi’nin açilisi, Sekerbank Bireysel ve Dijital Bankacilik Genel Müdür Yardimcisi Mustafa Asik, Sekerbank Iç Anadolu Bölge Müdürü Emrah Özdemir ve Sekerbank Kayseri Sube Müdürü Dilek Aydin Çekim’in katilimi ile gerçeklesti. Açilisa, protokol üyeleri ve davetliler katildi.

Organize sanayi bölgeleri ve güçlü üretim kapasitesiyle Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan Kayseri’nin basari hikayesinin güçlü bir bileseni olan Sekerbank, Kayseri Subesi ile Anadolu bankaciligi misyonunun bir yansimasi olarak sehrin güçlü potansiyelini finansman imkanlari ile desteklemeyi sürdürecek.

“Kayseri’nin basari hikayesinin bir parçasi olmayi sürdürecegiz”

Sekerbank Bireysel ve Dijital Bankacilik Genel Müdür Yardimcisi Mustafa Asik Kayseri’deki yeni sube açilisinda yaptigi konusmada sunlari söyledi:

“Anadolu’ya özgü bankacilik misyonumuzla Türk bankacilik sektörünün en köklü markalarindan biri olarak;1954’ten beri burada; Kayseri’de de var olmanin gururunu tasiyor, yenilenen ve gelisen subemizle çok degerli Kayserili müsterilerimize daha nitelikli hizmet sunacak olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Sekerbank olarak Kayseri’nin güçlü potansiyelini desteklemek için finansman imkanlari sunmaya devam edecek, zengin tarihi ve kültürel dokusuyla Kayseri’nin basari hikayesinin bir parçasi olmayi sürdürecegiz. Anadolu’nun lokomotif sehirlerinden biri olan Kayseri’de yenilenen ve büyüyen yeni subemizle hizmet kalitemizi her geçen gün artiracak, yerel bankaciliga ve finansal kapsayiciliga verdigimiz önemle, her zaman oldugu gibi çok degerli Kayserili müsterilerimizin yaninda olacagiz.”
Kaynak: İHA