Sivas'ta 6 Gündür Kayip Olan Kiz Çocugu Bulundu

Sivas’ta 6 gün önce kaybolan kiz çocugu, Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince bulunarak ailesine teslim edildi.

Sivas’ta 16 Agustos tarihinden itibaren haber alinamayan kiz çocugu için ailesi ihbarda bulundu. Il Emniyet Müdürlügü ekipleri titizlikle yaptiklari çalismalar sonucu kayip kiz çocugunu buldu. 6 gün sonra bulunan kiz çocugu ailesine teslim edildi.

Il Emniyet Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, “Asayis Sube Müdürlügümüzce halkimizin can ve mal güvenligini temin etmek amaciyla 7 gün 24 saat görev yapilmaktadir. Bu çerçevede vatandaslarimizdan gelen her türlü müracaat, bildirim ve haberler titizlikle degerlendirilmektedir. H.B isimli kayip çocugun yakinlarinin 17 Agustos 2024 tarihinde Müdürlügümüze müracaat ederek, 16 Agustos 2024 tarihinden itibaren kendisinden haber alinmadigini, kayip çocuk sahsin polis marifetiyle bulunmasinin talep edilmesi üzerine, titizlikle yapilan arastirma ve çalismalar sonucunda kayip çocuk 21 Agustos 2024 tarihinde bulunarak ailesine teslim edilmistir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA