2 Duvar Arasinda Ölümü Bekleyen Yavru Köpekleri Yasama Tutundurdular

Hatay’in Kirikhan ilçesinde yasayan hayvansever Ibrahim Göçer, iki duvar arasina sikisan 2 yavru köpegi itfaiye ekipleriyle birlikte kurtarmayi basardi.

2 Duvar Arasinda Ölümü Bekleyen Yavru Köpekleri Yasama Tutundurdular


Kirikhan ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde 2 yavru köpek iki duvar arasinda düserek sikisti. Köpeklerin sikistigini gören ev sahibi, hayvansever Ibrahim Göçer’e ulasti. Hayvansever Göçer, dar olan iki duvar arasinda sikisan yavru köpekleri kurtaramayinca 112 Acil Çagri Merkezi’ne durumu bildirdi. Kisa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri ile Göçer’in, 2 yavru köpegi kurtardigi anlar cep telefonu kamerasiyla görüntülendi.

“Itfaiye ekipleriyle birlikte gelip bir saat içerisinde yavru köpekleri kurtardik”

Iki duvar arasina sikisan 2 yavru köpegi kurtarmaya çalisan hayvansever Ibrahim Göçer, “Beni sabah saatlerinde saat 7.30 gibi burada oturan abla telefonla aradi. Iki köpek 3-4 metre derinligi olan duvar kenarina düsmüstü. Hemen buraya geldim. Bizim ekipmanlarimiz olmadigi için çikartamadik. Itfaiyesinden yardim istedik. Birlikte iki yavrumuzu da çikardik. Su an buradaki binadakiler 5 tane yavruya bakiyor. Bu yavrulari sahiplendiriyoruz. Yavrularin annesi yok, bu canlari sahiplendiriyoruz. Onlarin durumlari iyi. Sabahin hemen yemeklerini sularini da verdik. Biraz da derindi, yani elimizi de sokamadik, çocuk da indiremedi. Bir de dar oldugu için itfaiye ekipleriyle birlikte gelip bir saat içerisinde yavru köpekleri kurtardik” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA