Polis Memurunun Sehit Edip Annesini Rehin Alan Sahisin Cenazesi Morga Kaldirildi
Kastamonu’da 1 polis memurunu sehit eden, 1 polis memurunu da yaralayip annesini ekisiz hale getirilen sahsa yönelik düzenlenen operasyonun yeni görüntüleri ortaya çikti. Etkisiz hale getirilen sahsin cenazesi ise morga kaldirildi.

Sahsin kursunlarinin isabet etmesi neticesinde polis memurlari Arif Ay ve Ahmet Sahan yaralandi. Daha sonra kendisini eve kitleyen Ismail Bayan, annesi S.B.’yi (52) rehin aldi. Olay yerinde yaklasik 4 saat süren gergin bekleyisin ardindan, Özel Harekat Polisi devreye girerek eve operasyon düzenledi.
Polis ekiplerince saldirgan sahis öldürülerek etkisiz hale getirildi.
Rehin alinan anne S.B. (52) ise basarili bir sekilde sag olarak kurtarildi.
Gerçeklestirilen basarili operasyonun ardindan Kastamonu Il Emniyet Müdürlügü ekipleri ve Cumhuriyet savcisi tarafindan evde incelemelerde bulunuldu. Incelemelerin ardindan Ismail Bayam’in cenazesi morga kaldirildi.
Olayla ilgili operasyon sürerken sahsin Özel Harekat Polisi tarafindan etkisiz hale getirildigi operasyon anina ait yeni görüntüler ortaya çikti. Öte yandan saldirgan sahsin silahindan çikan kursunlarin ise bir otomobile ve binaya isabet ettigi görüldü.