BEUN Rektörü Özölçer; Askar'i Makaminda Kabul Etti

BEUN Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Abylkas Saginov Karaganda Tehcnical University Maden Fakültesi Dekani Doç. Dr. Imashev Askar’i makaminda kabul etti.

BEUN Rektörü Özölçer; Askar'i Makaminda Kabul Etti
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Kazakistan Abylkas Saginov Karaganda Technical University Maden Fakültesi Dekani Doç. Dr. Imashev Askar’i makaminda kabul etti. Ziyarette BEUN Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Melih Genis ve BEUN Erasmus + Degisim Programi Koordinatörü Dr. Ögr. Üyesi Dinçer Biçer de yer aldi. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, konugu Doç. Dr. Imashev Askar ile bir süre sohbet etti. Ardindan Rektör Özölçer ve Doç. Dr. Imashev Askar tarafindan, iki üniversite arasinda sanayi odakli proje is birliklerini, ögrenci ve ögretim elemani degisikliklerini içeren ikili is birligi protokolü imzalandi.

Imza töreni sonrasinda konusan Rektör Özölçer, “Üniversitemizin her geçen gün daha da yogunlastirdigi, ulusal ve uluslararasi mecralarda adindan siklikla söz ettirdigi akademik basari ve faaliyetlerimizi daha da zenginlestirmek ve bu hususta uluslararasi deneyimlerimizi artirmak maksadiyla Kazakistan Abylkas Saginov Karaganda Technical University ile bir is birligi protokolü imzalamis bulunuyoruz. Bu is birligi ile iki üniversite arasinda sanayi odakli proje is birliklerini gelistirmek ve karsilikli bilgi paylasimi saglayabilmek maksadiyla ögrenci ve ögretim elemanlarinin degisim hareketini gerçeklestirmeyi hedefliyoruz. Sayin Doç. Dr. Imashev Askar’a ziyaretlerinden dolayi tesekkürlerimi sunuyor, is birligi protokolümüzün hem iki üniversitenin hem de ülkemizin akademik gelisimine katki sunmasini temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret karsilikli iyi niyet temennileri ve fotograf çekimiyle son buldu.
Kaynak: İHA