Bolu'da Genç Kadin, Kovuldugu Isyerini Satin Aldi

Bolu’da 24 yasindaki genç kadin, kovuldugu is yerini satin aldi. Melisa Öztürk, “Müdürle kavga etmistik, beni kovdu. Kovuldugum yeri satin almak güzel bir duygu” dedi.

Bolu'da Genç Kadin, Kovuldugu Isyerini Satin Aldi
2022 yilinda Bolu’nun Borazanlar Mahallesi’nde Melisa Öztürk, bir restoranda ise basladi.

Bir süre çalisan Öztürk, burada komilik, garsonluk yapti. Restoranin müdürlügünü yapan Kadir Kiliç, Melisa Öztürk ile tartismalar yasamaya basladi.

Kadir Kiliç tarafindan Melisa Öztürk, iste kovuldu. Aradan geçen bir süre zamanin ardindan Melisa Öztürk, çalisarak para birikimi yapti. Babasi Bahattin Öztürk’ün de destegiyle Melisa Öztürk, kovuldugu isyerini satin aldi. Basarisini hirsina borçlu oldugunu ifade eden Öztürk, dükkaninda kazandigi ilk parayi da duvara asti. Yöresel lezzetlerin yapildigi restoranda Melisa Öztürk bir yillik sürede Bolu’nun en çok sevilen lezzetleri arasina girmeyi de basardi.

“Burada çalisirken kovuldum”

Hirsli birisi oldugunu dile getiren Melisa Öztürk, “2022 yilinin baslarinda buraya ise baslamistim. Çok uzun dönem burada çalistim. Komilik, garsonluk yaptim. Burada çalisirken Kadir bey müdürümdü. Burada çalisirken kovuldum. Kadir beyle kavga etmistik. Beni kovdu. Kovuldugum yeri satin almak güzel bir duygu. Aslinda burayi satin almamda Kadir biraz tuzu biberi oldu. Hayatta zaten hirsli birisiyim. 2023 yilinin Temmuz ayinda da burayi devraldik” seklinde konustu.



“Kizimi bu konuda tebrik ediyorum”

Kizinin basarisindan dolayi mutluluk duydugunu ifade eden Bahattin Öztürk, “Kizim bana bu süreçten bahsetmisti. Kadir beyle tartismisti. Sonradan da isten ayrildigini söyledi.

Ondan sonra azmetti. Çalisti. Buraya devraldik. Kizimi bu konuda tebrik ediyorum” dedi.



“Benim ayagim kaymasin diye sektörde kendisini egale ettim”

Isten çikararak önünü açtigini ifade eden Melisa Öztürk’ün isten çikarilmasina neden olan Müdür Kadir Kiliç, “Ona kovmak demeyelim de ben gelecegini gördüm. Burayi satin alacaginin farkindaydim o zamanlar. Sadece isten çikarttik önünü açtik. Hirsli bir çalisandi. Benim ayagim kaymasin diye sektörde kendisini egale ettim. Aramizda herhangi bir kirginlik yok” diyerek esprili bir dille duygularini ifade etti.

Kaynak: İHA