Zonguldak'ta Uyusturucu Operasyonunda 2 Tutuklama

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyusturucu operasyonunda 3 süpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak'ta Uyusturucu Operasyonunda 2 Tutuklama
Çaycuma Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerinin yaptigi çalismalar sonucu takibe alinan aracin sahibi C.I.’nin üst aramasinda posete sarili halde tütüne sarili halde uyusturucu madde ele geçirildi. C.I.’nin uyusturucu maddeyi U.D.’den aldiginin tespit edilmesi üzerine U.D.’nin evinde arama gerçeklestirildi.

Bu sirada evde bulunan N.B.’nin de uyusturucu madde kullandigi tespit edildi.

Evde yapilan aramada bir adet payp aparat, 3 adet uyusturucu madde kullanimi için yapilmis pet sise düzenegi, metal sigara kutusu içerisinde yaklasik 250 gram agirliginda oldugu tahmin edilen tütünle karisik uyusturucu madde, 3 adet satisa hazir seffaf posete sarili tahmini agirligi 5 er gr olan kubar esrar maddesi, bir adet siyah posete sarili yaklasik 2 gram metamfetamin, bir adet beyaz peçeteye sarili tahmini 2 gram esrar maddesi, sigara jelatinine sarili tahmini agirligi 2 gram tütünle karisik uyusturucu madde, bir adet sigara makaronuna sarili tütününle karisik esrar maddesi, 5 adet farkli bankalara ait banka karti ve 890 TL kagit banknot ele geçirildi.

Süpheliler C.I., U.D. ve N.B., Uyusturucu veya Uyarici Madde Imal ve Ticareti suçlamalariyla Çaycuma Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen süphelilerden N.B., adli kontrol sartiyla serbest birakildi. U.D. ile C.I. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA