Etkinliklerde Görev Alan Personele Tesekkür Belgesi

BEUN’da 2022-2024 arasinda gerçeklestirilen etkinliklerde görev alan teknik ve idari personele, göstermis olduklari gayret nedeniyle tesekkür belgesi takdim edildi.

Etkinliklerde Görev Alan Personele Tesekkür Belgesi
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde 2022-2024 dönemleri arasinda gerçeklestirilen etkinliklerde görev alan tüm teknik ve idari personel için “Birlikte Basariyoruz” temali belge taktim töreni düzenlendi.

Sezai Karakoç Kültür Merkezinde gerçeklestirilen törene BEUN Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, senato üyeleri, idari birim yöneticileri, tüm teknik ve idari personel katildi.

Açilis konusmasini gerçeklestirmek üzere kürsüye gelen BEUN Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, göreve geldigi 8 Nisan 2022’den bu yana, bir asirlik tarihi ve her alanda gerçeklestirdigi nitelikli çalismalariyla adindan söz ettiren Üniversitenin, çok daha hizli ve büyük bir ilerleme saglamasi adina yogun bir tempoyla çalistiklarini dikkat çekerek, akademik, kültürel, sanatsal ve sportif olmak üzere her bransta gerek ülke çapinda gerek uluslararasi düzeyde etkileyici basarilar sergilediklerinin altini çizdi.

Üniversitenin gelisimi ve çok daha iyi yerlere gelebilmesi adina çok mühim ikili anlasma ve protokollere imza attiklarini; önümüzdeki dönemde de çok daha büyük basarilar ve gelisim çizgisi sürdürebilmek için simdiden planlama ve programlara giristiklerini ifade etti.

Bütün bu süreçte gerçeklestirilen her türlü etkinlik, program ve çalismaya katilan, özverili ve üstün gayretleriyle bütün bu sistemi isler kilan teknik ve idari personele tesekkürlerini sunan Rektör Özölçer, üniversite yönetiminin her bir personelin gayret ve özverisiyle basari yakalayabilecegini, son iki yilda gerçeklestirilen çalisma ve basarilarin da teknik ve idari personelin üstün gayretleri sayesinde gerçeklesebildigini ifade ederek tüm üniversite ve idari birim yöneticilerine, teknik ve idari bütün personele tesekkürlerini sundu.

Açilis konusmasinin ardindan tören, idari birim yöneticilerine ve tüm personele tesekkür belgelerinin takdim edilmesi ve ardindan toplu fotograf çekimiyle son buldu.
Kaynak: İHA