Bursa'da Saganak Yagis Metro Seferlerini De Durdurdu, Raylar Selaleye Döndü

Bursa’da saganak yagis sebebiyle bir çok noktada hayat olumsuz etkilenirken, metro seferleri de aksadi. BURULAS, Acemler-Ataevler arasindaki seferlerin geçici süreligine kapatildigini duyurdu. Metronun içini de su basti. Raylardan akan sular ise selaleyi andirdi

Bursa'da Saganak Yagis Metro Seferlerini De Durdurdu, Raylar Selaleye Döndü
Bursa’da yaklasik 1 saat süren saganak yagis, hayati felç etti. Vatandaslar hazirliksiz yakalandigi yagmur sebebiyle ne yapacagini sasirirken, yogun yagis sebebiyle metro seferleri de aksadi. BURULAS, yaptigi açiklamayla Acemler-Ataevler istasyonu arasinin geçici süreligine ulasima kapatildigini açikladi.

Tren içerisinde saganak yagmura yakalanan vatandaslar ise, tedirgin bir sekilde disarida olan biteni izledi. Yetkililerin uyarisiyla trendeki vatandaslar asagi indirildi.

Yapilan açiklamada su cümlelere yer verildi;

"Hava muhalefeti nedeni ile Acemler ve Ataevler istasyonlari arasindaki istasyonlar yolcu girislerine geçici süreligine kapatilmistir. Üniversite yönüne gidecek yolcularimiz Için metro hattimiza paralel otobüs seferleri baslamistir. Yolcularimizin Acemler metro Istasyonu çikisi otobüs aktarmasi yaparak ulasim saglamasi önemle rica olunur. Anlayisiniz Için tesekkür ederiz."
Kaynak: İHA