Kastamonu'da Otomobil Ile Hafif Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 8 Yarali

Kastamonu’nun Cide ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracin çarpismasi neticesinde meydana gelen kazada 8 kisi yaralandi.

Kastamonu'da Otomobil Ile Hafif Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 8 Yarali
Kaza, Kastamonu-Cide karayolu Bagyurdu köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cide istikametinde seyir halinde olan A.B. idaresindeki 67 ADB 312 plakali otomobil, yolda karsi istikamete dönüs yapmak isteyen S.G. yönetimindeki 06 ELG 539 plakali Ford marka hafif ticari araca çarpti. Çarpmanin etkisi ile savrulan otomobil kullanilmaz hale gelirken, hafif ticari araç ise yol kenarina sürüklenerek durabildi. Kazada araç sürücüleri ile otomobilde yolcu olarak bulunan M.B., E.B. ve E.B., hafif ticari araçtaki yolculardan S.G., A.G., E.G. yaralandi. Hafif ticari araçtaki A.G., K.G., M.G. ve G.G. isimli çocuklar ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Yaralilar hastaneye kaldirildi

Ihbar üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahaleleri yapilan yaralilar ile kaza sebebiyle korku yasayan çocuklar, Cide Devlet Hastanesine kaldirildi. Tedavi altina alinan yaralilarin hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA