Futbol Antrenörleri Dernegi Kayseri Subesi'nden Baskan Büyükkiliç'a 'Tesekkür' Plaketi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a spor ve sporcuya yaptigi hizmet ve gösterdigi desteklerden dolayi Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Kayseri Sube Baskani Ahmet Yildiz ve yönetim kurulu üyeleri tarafindan tesekkür plaketi takdim edildi.

2024 Avrupa Spor Sehri Kayseri’de sporun ve sporcunun dostu olan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, sporcularin her zaman yaninda yer almaya devam ediyor.

Baskan Büyükkiliç, Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Kayseri Sube Baskani Ahmet Yildiz ve yönetimini baskanlik toplanti salonunda konuk etti.

Sicak ve samimi geçen ziyarette Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Kayseri Sube Baskani Yildiz ve yönetim kurulu üyeleri, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a, Kayseri’deki spora ve sporcuya vermis oldugu destekler ve hizmetler dolayisiyla tesekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.

Ziyaretten ve takdim edilmis olan plaketten dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Büyükkiliç, Avrupa Spor Sehri ünvanini elde eden, spor ve sporcunun dostu Kayseri’de, sporun ve birligin, beraberligin bereketini yasadiklarini ifade ederek, Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Kayseri Sube Baskani Yildiz ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri ve spora vermis olduklari hizmetlerden dolayi tesekkür etti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Kayseri Sube Baskani Yildiz ve yönetim kurulu üyeleri ise Baskan Büyükkiliç’a, spor ve sporcuya gerek her yil yaptigi malzeme yardimi ve gerekse kentteki spor altyapisinin güçlendirilmesi noktasindaki proje, hizmet ve destekleri dolayisiyla tesekkürlerini ileterek, kendisini tebrik ettiler.

Ziyarette plaket takdiminde bulunan Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Kayseri Sube Baskani Yildiz ve yönetim kurulu üyeleri, Baskan Büyükkiliç ile günün anisina toplu fotograf çekindi.
Kaynak: İHA