Rekor Oyla Seçildi, Ceketini Çikarip Is Makinesi Kullanmaya Basladi

Sivas’in Akincilar ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde MHP’den rekor oyla seçilen Belediye Baskani, ilçesine hizmet etmek için ihtiyaç halinde ceket ve kravatini çikartip is makinesi kullaniyor.

Rekor Oyla Seçildi, Ceketini Çikarip Is Makinesi Kullanmaya Basladi
31 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akincilar Belediye Baskan adayi olan Murat Sevinç, alti rakibi arasinda yüzde 60,75’lik oy oraniyla seçimi kazandi. MHP’de rekor oyla seçilen Belediye Baskani Murat Sevinç, mazbatasini aldiktan sonra çalismalarina hizli basladi.

‘Akincilar Için Canla, Basla’ slogani ile hizmete baslayan Baskan Murat Sevinç, yogun yagmur sonrasi tahrip olan yollarin onarilmasi talimatini verdi. Yollarin kisa süre içerisinde düzelmesi için gayret gösteren Baskan Sevinç, ceketini çikararak is makinesinin direksiyonuna geçti. Ihtiyaç aninda is makinelerini kullanan Belediye Baskani Murat Sevinç, hemserilerinin takdirini topladi.

“Ayirmadan, ayristirmadan, canla basla çalisiyoruz”

Akincilar ilçesinin Belediye Baskani olmaktan dolayi çok mutlu oldugunu söyleyen Baskan Murat Sevinç, “31 Mart mahalli idare Yerel Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Akincilar Belediye Baskan adayiydim. Halkimizin teveccühüyle yüzde 60,75 oy alarak Milliyetçi Hareket Partisi’nde Türkiye rekoru kirdik. Bununla birlikte görevimize basladik. Iki buçuk aydir yogun sekilde çalisiyoruz. Halkimiza söz verdik. Projelerimiz var. Onlara vermis oldugumuz bu projeleri bu sözleri yerine için var gücümüzle ayirmadan, ayristirmadan, canla basla çalisiyoruz. Bu çalismalarimizda elimizden ne geliyorsa sonuna kadar ekibimizle birlikteyiz, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarimizla el ele vererek ilçemize gerçekten güzel yenilikler kazandirmaya, güzel hizmetler etmeye, projelerimizi yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz” dedi.



Ceketini çikardi, is makinesi kullanmaya basladi

12 yaslarinda kepçe kullanmayi ögrendigini söyleyen Baskan Sevinç, “Bizim bir ufak bir traktör kepçemiz vardi. Babam onu kullandiriyordu. Orada bir aliskanligimiz vardi. O tecrübeyle simdi de rahatlikla kullanabiliyoruz yani. Is makinesi olarak kepçe, greyder, biçerdöver elimizden ne geliyorsa hepsini kullanmaya çalisiyoruz, kullaniyoruz da. Ihtiyaç olunca her zaman baskanligi bir kenara birakiyoruz. Bir isçi olarak memleketimiz için elimden gelen her seyi yapiyorum. Hiç sorun yok. Yeter ki memleketime hizmet edeyim ben. Benim bir sevdam vardi. Memleket Sevdam, Allah bize Baskanligi nasip etti. Biz dedik ki biz buraya baskanliga gelmiyoruz. Biz size kardes olmaya, arkadas olmaya, hizmetkâr olmaya geliyoruz dedik. Yani biz onlarin hizmetkâriyiz. Gerçekten biz koltuklari bir kenara biraktik. Bizim bir koltuk sevdamiz öyle bir niyetimiz de yok zaten. Benim tekim bu memlekete hizmet etmek” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA