Üniversite Tercihi Yapacak Gençlere Destek

Osmangazi Belediyesi, üniversite adaylarinin gelecegini dogru tercihlerle sekillendirmelerine destek olmak adina ilçenin üç farkli noktasinda ücretsiz Tercih Danismanligi ve Rehberligi hizmeti saglayacak.

Osmangazi Belediyesi, Yüksekögretim Kurumu Sinavi sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan tercih yapacak olan gençler için Tercih Danismanligi ve Rehberligi noktalari olusturdu. Üniversite adaylarina, geleceklerini belirleyecek bu tercihlerde yol gösterici olmayi amaçlayan Osmangazi Belediyesi’nin ilçenin üç farkli noktasinda olusturdugu Tercih Danismanligi ve Rehberligi Merkezleri, 25-29 Temmuz tarihleri arasinda hizmet vermeye baslayacak. Hüdavendigar Sosyal Gelisim Merkezi, Demirtas Kültür Merkezi ve Emek Yetenek Evi’nde kurulan olan tercih noktalarinda görev alacak olan uzman egitmenler, 25 Temmuz Persembe gününden itibaren 10.00 ve 19.00 saatleri arasinda gençlere en dogru üniversiteyi ve bölümü seçebilmeleri konusunda katki saglayacak.

Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, “Gençlerimizin gelecegini sekillendirecek olan bu süreçte onlarin yaninda olmak, dogru tercihler yapmalarini saglamak amaciyla bu hizmeti sunuyoruz. Geleceklerini dogru yönlendirmeleri ve bilinçli tercih yapabilmeleri adina gençlerimizi ve ailelerini ücretsiz danismanlik noktasini ziyaret etmeye davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA