Baskan Sadi Özdemir'den Çalisanlara Asure Ikrami

Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, baskan yardimcilari ile birlikte Halk Evi önünde asure kazaninin basina geçerek asure dagitti.

Baskan Sadi Özdemir'den Çalisanlara Asure Ikrami
Muharrem ayinin gelmesi ile birlikte Nilüfer’de asure kazanlari kaynamaya basladi.

Nilüfer Belediyesi, geleneksel hale getirdigi asure dagitimlarina bu yil da hiz kesmeden devam ediyor. 19 Temmuz’da baslayan asure dagitimlari çerçevesinde, Halk Evi ve Alaaddinbey Ek Hizmet Binasi’nda belediye personeline asure ikram edildi.

Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, esi Nuray Özdemir ve baskan yardimcilariyla birlikte Halk Evi önündeki asure dagitimina katildi.

Asure kazaninin basina geçen Baskan Özdemir, doldurdugu kaseleri belediye çalisanlarina ve vatandaslara bizzat ikram etti. Hem çalisanlariyla hem de vatandaslarla bir araya gelmenin mutlulugunu yasayan Baskan Sadi Özdemir, asurenin birlikteligin ve paylasmanin simgesi oldugunu vurguladi. Asurenin farkli malzemelerin bir araya gelerek olusturdugu essiz bir lezzet oldugunu belirten Sadi Özdemir, bu özelliginin Türkiye’nin zengin kültür zenginligine de benzedigini ifade etti.

Nilüfer Belediyesi tarafindan Muharrem ayi boyunca devam edecek olan asure dagitimlari kapsaminda, 4 Agustos’a kadar 30 mahallede 60 bin kisiye asure ikram edilmesi planlaniyor.
Kaynak: İHA