AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yilmaz, Ardahan'da Partililerle Bulustu

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yusuf Ziya Yilmaz, Ardahan’da partilileriyle bulusmasina iliskin, "2028’e, 2029’a giden sürecin planlamalari beraberinde çalisilacak. 31 Martta arzu ettigimiz sonucu alamayisimizin sebeplerinin de degerlendirmeleri yapilacak." dedi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yilmaz, Ardahan'da Partililerle Bulustu
Yilmaz, AK Parti Ardahan Il Baskanligi’nda düzenlenen basin toplantisinda, gelecegi daha planli yönetmek için istisarede bulunmak üzere Ardahan’da partililerle bulustuklarini söyledi.



Basin huzurunda AK Parti Ardahan ailesini içtenlikle selamladigini ifade eden Yilmaz, söyle konustu:

"Bütün illerimizi kapsayan, 31 Mart seçimlerinden sonra, sayin Cumhurbaskanimizin talimatlariyla dolasiyorum. Ondan öncesi, seçimlerde, süreçlerde partimizin vermis oldugu siyasal ve hizmet mücadelesini degerlendiriyoruz. Bu seçimlerden, aldigimiz sonuçlarin etkisiyle, veya o etkinin disinda önümüzdeki sürece tasimamiz gereken misyonu, vizyonu, siyasal çaba ve gayreti motivasyonu tesis etmek üzere bir genel baskan yardimcisi olarak Ardahan’dayim."

Gidilen her ildeki örgüt ile istisarelerde bulunduklarini anlatan Yilmaz, "Önümüzdeki süreçlerde kongreler olacak. Bu kongrelerden sonra, 2028’e, 2029’a giden sürecin planlamalari beraberinde çalisilacak. 31 Martta arzu ettigimiz sonucu alamayisimizin sebeplerinin de degerlendirmeleri yapilacak. Her zaman oldugu gibi, bundan sonra da ele alinacak. Daha da ötesinde, her seçimin arifesinde rekabet olur. Ufak tefek incinme ve kirilmalar olabilir. Bunlarin telafisi edilip önümüze bakma yönündeki stratejilerimizi, prensiplerimizi konusmak ve gayretlerimizi arttirmak istiyoruz. Önceki gün Agri’daydik, bugün Ardahan’dayiz. Sizlerle bulusmanin mutlulugunu yasiyorum." diye konustu.

Kaynak: İHA