Yozgat Belediye Baskani Arslan Açiklamasi 'Yeni Yilda Yatirimlar Konusulacak'

Yozgat Belediye Baskani Dr. Kazim Arslan, yilsonu itibariyle belediyedeki birçok soruna nokta koyacaklarini belirterek yeni yilin yatirimlarin konusulacagi bir yil olacagini söyledi.

Yozgat Belediye Baskani Arslan Açiklamasi 'Yeni Yilda Yatirimlar Konusulacak'


Yozgat Belediye Baskani Dr. Kazim Arslan, Yozgat’ta görev yapan yerel ve ulusal basin temsilcileri ile Cevizli Konak’ta kahvaltida bir araya geldi. Baskan Arslan, sehir gelecegine yönelik projeler ve mevcut çalismalar hakkinda basin mensuplarina bilgi verdi.

3 ay gibi kisa bir süre zarfinda özellikle otopark ve akaryakit gelirlerinden yüzde 70’e varan oranda kar ettiklerini ve belediyeye gelir elde ettiklerini belirten Baskan Arslan, “Yozgat’in daha yasanabilir bir sehir olmasi için gece gündüz demeden çalisiyoruz. Sehrimizin ihtiyaçlarini göz önünde bulundurarak projeler gelistiriyor ve bu projeleri en kisa sürede hayata geçirmeyi planliyoruz. Basin mensuplarinin destegi ve elestirileri bizim için çok degerli. Bu tür bulusmalar, hem yaptigimiz çalismalari paylasmak hem de halkimizin sesi olan basinimizla bir araya gelmek için önemli bir firsat” dedi.



Baskan Arslan, yilsonu itibariyle belediyedeki birçok probleme nokta koyacaklarini ve yatirimlarin devreye girecegi bir dönemin oldugunu söyledi.

Baskan Arslan konusmasinin ardindan basin mensuplarinin sorularini cevapladi.
Kaynak: İHA