Tokat'ta Toplu Ulasimda Araçlar Yenilenecek, Soförlere Egitim Verilecek

Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, toplu ulasim sorunlarini çözmek için araçlarin bir yil içinde yenilenecegini, soförlere egitim verilecegini ve denetimlerin artirilacagini açikladi. Baskan Yazicioglu, "Bu çalismalarin meyvelerini hep birlikte yiyecegiz. Simdiden tüm Tokatli hemserilerime hayirli olsun" dedi.

Tokat'ta Toplu Ulasimda Araçlar Yenilenecek, Soförlere Egitim Verilecek


Tokat Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, Tokat’in temel sorunlarindan biri olarak gördügü toplu ulasim konusunda önemli açiklamalarda bulundu. Baskan Yazicioglu, göreve geldikleri ilk andan itibaren vatandaslardan gelen sikayetleri dikkate alarak çözüm odakli çalismalar yaptiklarini belirtti.



“Ortak bir karar aldik”

Ortak bir karar aldiklarini söyleyen Baskan Yazicioglu, "Toplu ulasimda araçlarin eskiliginden ve konforsuzlugundan kaynaklanan sikintilar vatandaslarimiz tarafindan sürekli olarak dile getiriliyordu. Ayrica, sefer sayilarinin yetersizligi, soförlerin davranislari, üsluplari ve araçlarin temizligi gibi konularda da ciddi sikayetler aliyorduk. Bu sorunlari çözmek için kooperatifimizle bir araya geldik ve uzun süren çalismalar sonunda ortak bir karar aldik” dedi.



“1 yil içerisinde araçlar yenilenecek, soförlere egitim verilecek”

Bu çalismanin sonuçlari hakkinda bilgi veren Baskan Yazicioglu, toplu ulasim araçlarinin bir yil içinde yenilenecegini ve daha konforlu, estetik açidan Tokat’a uygun araçlarla hizmet verilecegini müjdeledi. Soförlere egitimler verilecegini ve kilik kiyafetlerine dikkat etmeleri gerektigini belirten Baskan Yazicioglu, soförlerin vatandaslarla daha iyi bir diyalog kurmalarinin saglanacagini ifade etti.

Ayrica, denetimlerin artirilacagini ve bu degisimlerin Tokatlilar tarafindan yavas yavas fark edilecegini vurguladi.
Kaynak: İHA