Aksaray Belediyesinden Çocuklara Eglence Merkezi

Aksaray Belediyesi tarafindan çocuklara özel yaptirilan çocuk eglence merkezi tamamlanma sürecine girdi. Çocuklarin sosyal ve zihinsel gelisimlerine katki saglayacak olan merkez, genis kapsamli bir tasarim ve donanim ile çocuklarin hayal güçlerini destekleyecek birçok aktivite alani sunacak.

Aksaray Belediyesinden Çocuklara Eglence Merkezi
Aksaray Belediye Baskani Evren Dinçer, çocuklarin gelisimine yönelik gerçeklestirdigi vizyoner projelerle takdir toplayarak sehrin çocuklari için egitici ve eglenceli mekanlar olusturuyor. Yeni çocuk eglence merkezi, Aksarayli aileler tarafindan büyük bir heyecanla karsilaniyor. Merkezin içerisinde yer alacak olan oyun alanlari, kum havuzlari, çocuklar için özel olarak tasarlanmis oyun gruplari ve satranç tahtalari, çocuklarin tasarimlarini gelistirecek ve eglenirken ögrenmelerini saglayacak. Ayrica, merkezde ailelerin rahatça vakit geçirebilecegi kafeterya ve dinlenme alanlarinin yani sira idari bina, bahçesinde oyun gruplari ve satranç tahtalari da mevcut.

"Çocuklarimizin saglikli bir sekilde büyümeleri ve egitimlerine katkida bulunabilmek için bu tür projeleri hayata geçiriyoruz” diyen Baskan Dinçer, “Yeni çocuk eglence merkezimiz hem çocuklarimiz hem de ailelerimiz için keyifli ve eglenceli bir ortam sunacak. Bu merkezin, sehrimizin gelecegi olan çocuklarimiz için önemli bir adim olduguna inaniyorum" dedi.

Aksarayli çocuklar, heyecanla bekledikleri yeni eglence merkezinin tamamlanmasini sabirsizlikla bekliyor. Bu proje, çocuklari eglendirecek ve onlarin gelisimine katki saglayacak pek çok etkinlik sunarak onlari çok mutlu edecek.
Kaynak: İHA