Sehzadeler'in Çocuklari Yüzmeyi Okullarda Ögreniyor

Sehzadeler Belediyesi ve Büyüksehir Belediyesi’nin isbirligi ile hayata geçirilen proje kapsaminda Necatibey Ilkokulu ve Ahmet Tütüncüoglu Ortaokulu bahçelerine kurulan portatif havuzlar hizmete açildi.

Sehzadeler'in Çocuklari Yüzmeyi Okullarda Ögreniyor
Yaz aylarinda ögrenciler için birçok etkinligi hayata geçiren Sehzadeler Belediyesi, Sehzadeler’ de yasayan ögrenciler için güzel bir projeyi daha hayata geçirdi. Büyüksehir Belediyesi ile birlikte ortaklasa hayata geçirilen proje kapsaminda Necatibey Ilkokulu ve Ahmet Tütüncüoglu Ortaokulu bahçelerine kurulan portatif havuzlar’ da yüzme egitimleri basladi.

Ögrencilerin yaz aylarini verimli geçirebilmeleri için birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay “Ögrencilerimizin yaz aylarini dolu dolu geçirmesi için birçok etkinligi hayata geçirdik. Bunlardan biri de Büyüksehir Belediyemiz ile ortak projemiz olan bu portatif havuzlarimiz. Necatibey Ilkokulu ve Ahmet Tütüncüoglu Ortaokulu bahçelerinde kurdugumuz bu havuzlarimiz, yaz aylari süresince gün boyu ögrencilerimize hizmet verecek” dedi.

Projeyle birlikte, ögrenciler hem serinleyecek hem de yüzme ögrenerek saglikli bir yaz geçirecekler. Veliler de çocuklarinin güvenli bir ortamda yüzme ögrenmesinden duyduklari memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: İHA