Petrol Ofisi Sosyal Lig'de Ikinci Devre Ödülleri Sahiplerini Buldu

Süper Lig’e özel futbol ve menajerlik oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig’in 2023-2024 futbol sezonu ikinci devre ödül töreni gerçeklestirildi. Kiyasiya rekabetin yasandigi sezonun sonunda devre birincisi hibrit otomobil kazanirken ilk 50’de yer alan oyunculara yüz binlerce TL degerinde yakit ödülü dagitildi.

Petrol Ofisi Sosyal Lig'de Ikinci Devre Ödülleri Sahiplerini Buldu


Petrol Ofisi Grubu’nun oyun teknolojileri alanindaki yatirimlarinin ilk girisimi ve 3,6 milyonu askin oyuncusuyla Süper Lig’e özel fantezi futbol ve menajerlik oyunu olan Sosyal Lig’de 2023-2024 sezonunun ikinci devresi sona erdi. Büyük ödül Kia Niro Hibrit otomobil, Petrol Ofisi Grup CEO’su Mehmet Abbasoglu, Kia Türkiye Genel Müdürü Can Agyel ve Petrolig Games Genel Müdürü Burçin Cafer’in katilimiyla düzenlenen törenle ikinci devre sampiyonu Ayetullah Kaya’ya teslim edildi. Siralamada birincinin ardindan ilk beste yer alan Yasin Çolak, Bahadir Pekmen, Kadir Mercan ve Sefa Çayirli, Petrol Ofisi’nden 50’ser bin TL degerinde, siralamada ilk 50’ye giren oyuncular da toplamda yüz binlerce TL degerinde yakit ödülü kazandilar.

Futbolcu tercihlerinde Galatasaray ve Fenerbahçeli oyuncular öne çikti

Kiyasiya bir rekabete sahne olan Petrol Ofisi Sosyal Lig 2023-2024 sezonunda oyuncularin kadrolarinda en çok yer verdigi futbolcular Fernando Muslera, Mauro Icardi, Sebastian Szymanski ve Ferdi Kadioglu olurken en çok tercih edilen teknik direktör ise Okan Buruk oldu. Geçen sezon oyuna eklenen Kadinlar Ligi’nde de sezon genelinde yüzde 45’lik bir artisla 6,2 milyon tahmin gerçeklestirildi.



Yaptigi degerlendirmede küresel fantezi futbol sektörünün 5 yil içinde 6 milyar dolarlik bir degere ulasacagi beklentilerini paylasan Petrol Ofisi Grup CEO’su Mehmet Abbasoglu, “Fantezi futbol, tüm dünyada futbolun hem ekonomik hem de seyirci dinamiklerine son derece olumlu etkileri olan dev bir sektör. Biz de Sosyal Lig ile Türkiye’nin bu alandaki en büyük temsilcisi olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Sosyal Lig, 3,6 milyonu bulan oyuncu kitlesi ile futbolun özünde yatan kapsayici degerleri ve sportmenlik ruhunu pekistiren interaktif bir sosyal platform haline geldi. Bu süreçte oyuncularimizla kurdugumuz bagin güçlenmesinde çok kiymetli katkilar sunan Kia ailesine de tesekkürlerimizi sunuyorum” dedi.



Tenis, basketbol, futbol, yelken ve hatta e-spor gibi birçok farkli alanda spora destek verdiklerini belirten Kia Genel Müdürü Can Agyel, “Sirket olarak sporun birlestirici, bütünlestirici gücüne ve daha saglikli nesiller için ilham kaynagi olduguna inaniyoruz. Bu misyonla Sosyal Lig’le olan is birligimizi de 5 yildir gururla sürdürüyoruz. 3,6 milyonu askin oyuncusuyla Süper Lig’e özel fantezi futbol ve menajerlik oyunu Sosyal Lig sayesinde sezon boyunca futbolseverlerle bulusmaktan mutluluk duyuyor ve basarili is birligimizin gelecek yillarda da ayni sekilde devam etmesini temenni ediyoruz” diye konustu.



Petrolig Games Genel Müdürü Burçin Cafer ise sunlari söyledi: “Son derece heyecanli bir sezonu geride biraktik. Tüm oyunculari kutluyor, 5 sezondur karsilikli deger olusturdugumuz verimli bir is birligi içinde oldugumuz Kia’ya degerli desteklerinden ötürü tesekkürlerimizi sunuyorum. Her sezon yaptigimiz gelistirmelerle dünyanin en modern fantezi futbol oyunu haline getirdigimiz Sosyal Lig’de 2023-2024 sezonunda da etkileyici rakamlara ulastik. Oyuna yapilan aylik girisler 2 milyonun üzerine çikarken oyuncu basina haftalik ortalama oyun süresi 2 saati asti. Sezon boyunca farkli markalarla çesitli is birlikleri yaptik. Türkiye Is Bankasi’nin yeni nesil bankacilik uygulamasi Nays ve Burger King gibi partner markalarimiza oyunumuz içinde özel ligler açtik. Yine Burger King, Getir, Milli Piyango ve Coca Cola ile yaptigimiz oyun içi projelerle markalara ekstra satis hacmi saglarken oyuncularimiza da çesitli faydalar sunduk. Önümüzdeki dönemde de bunlar gibi basarili is birliklerini artirmayi planliyoruz.”

Hibrit otomobil ve 2,5 milyon TL degerinde yakit

Her sezon muhtesem ödüllerin dagitildigi Sosyal Lig’de oyuncular 2023 - 2024 sezonu süresince 2 hibrit otomobil, Petrol Ofisi Grubu’ndan toplamda 2,5 milyon TL degerinde yakit ve her hafta bir oyun konsolu kazanmak için yaristi. Ayrica sezon boyunca düzenlenen turnuvalarda siralamaya giren oyunculara cep telefonu ve Sezonluk Taraftar Paketi hediye edildi.
Kaynak: İHA