Müzisyen Kiraç, Son Klip Çekimini Düzce'de Yapti

DÜZCE – Ünlü sanatçi Kiraç, son klip çekimini Düzce’nin dogal güzellikleri arasinda yer Aydinpinar Selalesi Tabiat Parki’nda kamera karsisina geçti. Düzce Belediyesinin istirak sirketi Beltur tesislerinde konaklayan Kiraç, “Birçok dogal güzelligin sehirle iç içe olmasi çok güzel, çok heyecan verici. Gerçekten selalesi ile suyu ile iklimi ile Düzce çok özel bir yer” dedi.

Müzisyen Kiraç, Son Klip Çekimini Düzce'de Yapti
Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün “Düzce’ye gelin” çagrisi karsilik buluyor. Düzce Belediyesi Istirak Sirketi Beltur bünyesinde yatirim ve tanitim çalismalari yapilan Aydinpinar Selaleleri Tabiat Parki müzik dünyasinin da ilgisini çekiyor. Anadolu rock müzigi yorumcusu, besteci ve söz yazari Kiraç, klip çekimi için Düzce’yi tercih etti. Aydinpinar Selalesi Tabiat Parki basta olmak üzere sehrin dogal güzelliklere sahip bölgelerinde gerçeklestirilen çekimler 2 gün sürdü. Düzce’de kamera karsisina geçen Kiraç, Düzce Beltur bünyesindeki Aydinpinar Selalesi Konaklama Tesisleri’nde de konakladi.

“Ruhen dinlendik”

Zaman zaman Düzce’ye geldigini ve bu bölgeyi çok sevdigini anlatan Kiraç, “Düzce’de çok sevdigimiz dostlarimiz, arkadaslarimiz var. Zaman zaman Düzce’ye sadece dogasi için, yaylalarina geldigimiz de oluyor. Bu bölgeyi çok seviyorum. Her geldigimde degisik yerlerini ögreniyorum. Geçen sene Pürenli Yaylasi’nda kamp yaptik. Bu seferki gelme sebebimiz, dogal güzellikleri bildigimiz için sarkilarimizdan bir tanesine klip çekmek. Faysal kardesimiz klip için bizi güzel yerlere götürdü. Hem orman içi yollarda hem selalenin oldugu yerde, hem su kenarlarinda görüntüler çektik. Yorulduk, ama çok da keyif aldik, ruhen dinlendik” dedi.



“Düzce’yi daha çok sevmeye basladim”

Aydinpinar Selalesi Tabiat Parki’ndaki konaklama tesislerinde konaklayan Kiraç, tesisleri çok begendigini ifade ederek, “Ilk defa geliyorum, dün gece de burada kaldim. Arkadaslarimiz bizi burada agirladi. Çok tesekkür ediyoruz. Burasi enfes bir tesis olmus. Ailemle birlikte gelmeyi de düsünüyorum. Aydinpinar Tesisleri Tabiat Parki’ndaki tesisler çok güzel, arkadaslarimiz da bizi çok güzel agirladilar. Gayet keyifliyiz. Düzce’yi daha çok sevmeye basladim. Birçok kültür iç içe. En güzel tarafi da sehirle doga iç içe. Çok kisa mesafede, çok sicaksa kendinizi serin bir yerde bulabiliyorsunuz. Yaylalara da çok yakin. Onun için çok begeniyoruz. Gerçekten selalesi ile suyu ile iklimi ile Düzce çok özel bir yer” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA