Kurnaz Açiklamasi 'Yol Medeniyettir'

Samsun’un Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, “Yol medeniyettir siariyla hareket ediyor, hemserilerimizin talep ve önerilerini dinliyor ve hizli bir sekilde çözüme kavusturuyoruz” dedi.

Kurnaz Açiklamasi 'Yol Medeniyettir'
Ilkadim Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, kirsal mahallelerden birisi olan Güzeldere Mahallesi’nde 1010 ve 1032 Sokaklarda yol açma çalismasi gerçeklestirdi. Yola imarli iki sokakta, is makineleri kazi ve dolgu çalismasi yapti. Yol açma çalismasinda 2 bin metreküp toprak alinirken, bin 200 metreküp dolgu malzemesi serimi yapildi.

“Yol medeniyettir”

Ilkadim’da vatandaslarin talep ve önerilerini hizli bir sekilde hayata geçirdiklerini söyleyen Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, “Kirsal mahallelerimizde ve merkez mahallelerimizde yol yapim, bakim onarim ve yol açma çalismalarimizi sürdürüyoruz. Güzeldere Mahalle sakinlerimizin talebi üzerine, yola imarli 1010 ve 1032 Sokaklarda yol açma çalismasi yürütüyoruz. Ekiplerimiz 100 metre uzunluk, 10 metre genislikteki 1032 Sokak’taki yol açma çalismalarini tamamladi. 90 metre uzunluk ve 10 metre genislikteki 1010 sokakta ise kazi ve yol dolgu çalismalari ise sürüyor. En kisa sürede çalismalari tamamlayip, sicak asfalt uygulamasini da yapacagiz. Hemserilerimizin güvenli ve konforlu yolculuk yapabilmesi adina ekiplerimiz durmadan çalisiyor. ‘Yol medeniyettir’ siariyla hareket ediyor, hemserilerimizin talep ve önerilerini dinliyor ve hizli bir sekilde çözüme kavusturuyoruz. Önümüzdeki süreçte de kirsal mahallelerimizde ve merkez mahallelerimizde yol açma, yol yapim, sicak asfalt, baski beton, kaldirim çalismalarimizi sürdürecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA