Haliliye'de Parklar Yenileniyor

Haliliye Belediyesi’nin tasarrufu amaçlayan atölyeleri ile kamelya, bank ve piknik masalari üretilerek, parklar yenileniyor.

Haliliye'de Parklar Yenileniyor
“Üreten Belediye” anlayisinin benimsendigi Haliliye’de kurulan atölyeler ile kaynaklar daha verimli kullaniliyor. Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in talimatlariyla çevre koruma ve kontrol müdürlügü bünyesinde hayata geçirilen ahsap ve metal-is atölyesi ile parklara kazandirilan kamelya, bank ve piknik masalarinin seri üretimi devam ediyor. Belediye bünyesindeki ustalar tarafindan kaynak ve boyama asamalarindan geçen kamelya, bank ve piknik masalari, ahsaplarin monte edilmesiyle kullanima hazir hale getiriliyor. Disa bagliligin minimum düzeye indirildigi atölye ile hizmette hizli isleyisi saglayan Haliliye Belediyesi, vatandaslarin aileleriyle daha rahat ve keyifli vakit geçirilebilmesi için hazirladigi kamelya ve banklari parklara kazandiriyor. Üretimi destekleyen çalismalar ile elektrik ve elektronik atölyesinde ise parklarda kullanilan aydinlatmalari onaran ve yenileyen ekipler, isil isil parklar ile vatandaslara daha güvenli alanlar sunuyor. Kisa süre içerisinde tamamlanan çalismalar ile vatandaslarin takdirini toplayan Haliliye Belediyesi, mevcut parklarda yürütülen peyzaj çalismalariyla da parklari güzellestiriyor. Ekiplerin özverili çalismasi ile parklara estetik görüntü kazandiran çevre koruma ve kontrol müdürlügü, bordür ve amfi alanlarini ise boyama çalismalariyla ilk günkü görünümüne kazandiriyor.

Öte yandan, çevre koruma ve kontrol müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada ise vatandaslarin park ve yesil alanlarla ilgili taleplerini belediyenin iletisim merkezi araciligiyla bildirebilecekleri kaydedildi.
Kaynak: İHA