Cinayet Zanlisi 6 Gün Sonra Saklandigi Köyde Yakalanarak Tutuklandi

Karaman’da husumetlisini av tüfegi ile vurarak öldüren cinayet zanlisi 6 gün sonra saklandigi köy evinde yakalanarak tutuklandi.

Cinayet Zanlisi 6 Gün Sonra Saklandigi Köyde Yakalanarak Tutuklandi
Olay, 6 gün önce gece saat 01.00 siralarinda Valide Sultan Mahallesi’nde bulunan Hosgörü Parki’nda yasandi. Edinilen bilgiye göre, aralarinda eskiye dayali husumet bulundugu ileri sürülen A.E.G.(22) ile Muhammet Sahin (26), arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyüyerek kavgaya dönüsmesi üzerine A.E.G. av tüfegi ile Muhammet Sahin’i (26) vurdu. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Vücuduna isabet eden saçmalarla agir yaralanan Sahin, ambulansla kaldirildigi Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesinde tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Cinayet zanlisi A.E.G. ise olaydan sonra kaçti.

“Köy evinde yakalandi”

Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Bürosu dedektifleri, olaydan sonra kaçan cinayet zanlisi A.E.G.’yi yakalamak için genis çapli çalisma baslatti. Yürütülen çalismalar sonunda A.E.G’nin merkeze bagli Pinarbasi köyünde oldugu tespit edildi. Olusturulan özel ekip, A.E.G’nin saklandigi köy evine operasyon düzenleyerek sahsi yakaladi. Emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen A.E.G. çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA