CHP'li Belediye Baskanlarinin Eslerinden Dayanisma Toplantisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Özgür Özel’in esi Didem Özel, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek’in esi Nurcan Zeyrek ve Manisa’daki CHP’li ilçe belediye baskanlarinin esleri birlik, beraberlik ve dayanisma toplantisinda bir araya geldi.

CHP'li Belediye Baskanlarinin Eslerinden Dayanisma Toplantisi
31 Mart 2024 Mahalli Idareler Genel Seçimleri’nde Manisa Büyüksehir Belediyesi ve 14 ilçe belediyesini CHP’li belediye baskan adaylari kazanarak, büyük basariya imza atti. Seçimin ardindan CHP’li belediye baskanlarinin esleri, CHP Genel Baskani Özgür Özel’in esi Didem Özel’in de yer aldigi birlik beraberlik toplantisinda bir araya gelerek, kente dair sorun ve çözüm önerilerini görüstü. Nurcan Zeyrek’in ev sahipliginde Manisa’da gerçeklesen toplantiya, Didem Özel, Emine Dilek Ögren, Serap Balaban, Selen Öküzcüoglu, Ilkgün Nurlu, Özlem Okur, Pinar Dönmez, Ümran Akdeniz, Zehra Aykan, Gülsat Dönmez ve Müzeyyen Kurtulmus Mintas katildi.

Manisa merkez ve ilçelerinde yakalanan basarida kadin dayanismasinin ne kadar önemli oldugunun vurgulandigi toplantida, kente dair genel talep ve istekler görüsülürken, sorunlarin çözümü noktasinda ortak akilla hareket edilmesi gerektigine dikkat çekildi. Sokak hayvanlarina yönelik konu basliklari, ilçelerdeki kadin kooperatiflerinin faaliyetleri, kadinlarin is hayatinda aktif rol oynamalari, Manisa ve ilçelerine özgü yerel ürünlerin ulusal ve uluslararasi alanda tanitilmasi gibi birçok konuda da fikir alisverisinin yapildigi toplantilarin her ay farkli bir ilçede gerçeklestirilmesi karari alindi. Nurcan Zeyrek, toplantinin sonunda tüm katilimcilara ayri ayri tesekkür ederek hediye takdim etti.
Kaynak: İHA