Baskan Kocagöz Açiklamasi 'Kepez'i Beraber Yönetecegiz'

Kepez Belediyesi’nden emekli olan emektarlarla bir araya gelen Baskan Mesut Kocagöz, 31 Mart yerel seçimlerindeki desteklerinden dolayi tesekkür etti. Baskan Kocagöz, “Artik, hepiniz kendinizi birer belediye baskani olarak düsünün. Kepez’in belediye baskani sizsiniz. Simdi emekliliginize son verin ve benim yol göstericim olun. Kepez’i beraber yönetecegiz” dedi.

Baskan Kocagöz Açiklamasi 'Kepez'i Beraber Yönetecegiz'
Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz, belediyeden emekli olan emektarlarla bulustu. Bi Dilim Kafe’de sabah kahvaltisinda bir araya gelen Baskan Kocagöz’e, Kepez Belediyesi’nin önceki baskani Erdal Öner de eslik etti. Belediye emeklilerine 31 Mart yerel seçimlerindeki desteklerinden dolayi tesekkür eden Baskan Kocagöz, “Seçimden önce bana güvendiniz, hak yemeyecegimi, adaletli davranacagimi, halkin baskani olacagimi, sizlerin bir mesai arkadasi olarak devam edecegimi bildiginiz ve inandiginiz için destek oldunuz. Sizler, ’Bu memleket bizim, bu bayrak bizim, bu ilçede yasiyoruz ve bu ilçeyi düzgün insanlar yönetmesi lazim’ diyerek, bana destek oldunuz. Seçim döneminde biz para dagitamadik, gida paketi dagitamadik, biz yüregimizi verdik. Ve burada sevgi kazandi” dedi.

Genel seçimlerde Cumhur Ittifaki’nin toplam oyunun 160 bin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyunun ise 100 bin oldugunu hatirlatan Baskan Kocagöz, "Biz aradaki bu açigi kapatip, üzerine 17 bin fark attik. Bu sizlerin sayesinde hepinize tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Belediye baskanligi kapimiz açik

Emekli bir belediye personelinin, “Baskanim ömrümüz oldugu sürece her zaman yaninizdayiz. Hep beraberiz” sözleri üzerine Baskan Kocagöz, “Sag olun var olun” dedi.

Cezaevinden çiktiktan sonra yogun bir ziyaret trafigiyle karsilastigini dile getiren Kocagöz, her gün yaklasik 420 kisinin baskanlik makaminda kendisini randevusuz ziyaret ettigini vurgulayarak, "Kapimiz her zaman açik" ifadesini kullandi.

"Kendinizi belediye baskani düsünün"

Kepez’i çok sevdigini dile getiren Baskan Kocagöz, "Önümüzde bir süreç var. Bundan sonra çok çalisacagiz. Ama bilinçli çalismamiz lazim. Hepiniz kendinizi birer belediye baskani olarak düsünün. Belediye baskani sizsiniz. Siz benim yol göstericim olun. Yillarca belediyede çalistiniz. Belediye tecrübeniz var. Hepiniz belediye baskanisiniz. Onun için mahallenizde bir problem mi var, hemen sahip çikacaksiniz. Kepez’i beraber yönetecegiz. Beraber yönetirsek basarili oluruz. Simdi emekliliginize son vereceksiniz. Simdi herkes bes duyu organi ile ‘Kepez’e daha iyi nasil hizmet ederiz, bunun derdinde olmaliyiz. Bize güvenen, bize inanan, bizimle beraber yürüyen insanlara Allah bizi mahcup etmesin. Bundan önce ne isek, bundan sonra da ayni olacagiz. Yürüyüsümüz degismeyecek. Halkin baskani olacagiz. Biz farkli bir belediye bakanligi yapacagiz. Yürekten yapacagiz, samimi olacagiz" diye konustu.

Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz, konusmasini belediye emektarlarina, “Iyi ki varsiniz, hepinize tek tek yürekten tesekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum” diyerek tamamladi.
Kaynak: İHA