Balikesir Büyüksehir, Macarlar Ve Kabakdere'de Asure Hayri Düzenledi

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, Asure Günü olarak idrak edilen muharrem ayinin 10’uncu gününde, Altieylül ilçesine bagli kirsal Macarlar Mahallesi ile Karesi ilçesine bagli kirsal Kabakdere Mahallesi’nde 4 bin kisilik asure hayri düzenledi.

Balikesir Büyüksehir, Macarlar Ve Kabakdere'de Asure Hayri Düzenledi
Her yil muharrem ayinin 10’uncu gününde idrak edilen Asure Günü çerçevesinde Balikesir Büyüksehir Belediyesi Saglik ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan asure hayri gerçeklestirildi.

Altieylül ilçesine bagli kirsal Macarlar Mahallesi’nde 2 bin kisilik, Karesi ilçesine bagli kirsal Kabakdere Mahallesi’nde 2 bin kisilik olmak üzere toplamda 4 bin kisilik asure hayri düzenleyen Büyüksehir Belediyesi’ne vatandaslar tesekkür etti. Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akina vekâleten Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Ferit Gündogdu, Macarlar ve Kabakdere mahallelerinde vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Ahmet Akin’in selam ve sevgilerini ileten Gündogdu, vatandaslarin muharrem ayini kutladi.

Büyüksehir Belediyesi, muharrem ayi boyunca sehrin farkli noktalarinda vatandaslara asure ikraminda bulunmaya devam edecek.
Kaynak: İHA