Tasova Kaymakami Efe Kiliç'tan Duygusal Veda

Amasya’nin Tasova ilçesinde 10 ay görev yapan ve geçen hafta Cumhurbaskanligi kararnamesi ile Ardahan’in Çildir ilçesine atanan Tasova Kaymakami Efe Kiliç’in veda programinda duygusal anlar yasandi.

Tasova Kaymakami Efe Kiliç'tan Duygusal Veda
Geçen hafta Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla yayimlanan Mülki Idare Amirleri Atama Kararnamesi ile Ardahan’in Çildir ilçesine atanan Tasova Kaymakami Efe Kiliç için Hükümet Konagi önünde veda programi düzenlendi.



"Tasova halkina hizmet etmekten onur duydum"

Adina düzenlenen programda kurum amirleriyle vedalasan Kaymakam Kiliç, ilçe halkina tesekkür ederek, “Yaklasik 10 ay Tasova’da görev yapmaktan huzurluyum, mutluyum. Buraya veda etmek üzüyor beni. Ama güzel bir dönem geçirdigimizi düsünüyorum. Halkimizla vatandaslarimizla bir arada, el ele güzel isler yaptigimizi düsünüyorum. Rabb’im insallah kabul eder hizmetlerimizi. Tasova’yi unutmayacagim. Burasi benim için çok degerli ve anlamli. Tasova’nin bende ayri bir yeri var. Burada çok degerli insanlar, dostlar edindik. Tabii, görevimiz burada sona eriyor ama Rabb’im bizleri bir kilsin. Tasova‘yi da hep güzel sekillerde anmak istiyorum. Tasova halkina hizmet etmekten onur duydum. Insallah buradaki güzel insanlarda hep önleri açik, temiz, problemsiz, huzurlu bir sekilde çalisir ve yasarlar. Herkesi Allah’a emanet ediyorum, haklarini helal etsinler” ifadelerini kullandi.

Kaymakamlik personeli ve kurum amirlerinin gözyaslari esliginde Kaymakam Kiliç’a veda etmesi de duygu dolu anlar yasatti.

Düzenlenen veda törenine Ilçe Emniyet Müdürü Arif Çetin ve Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Ömer Altun ve kurum amirleri de katildi.

Kaynak: İHA