Baskan Polat, 'Görevimin Basindayim'

BBP Sivas Il Baskani Ahmet Polat, görevinden ayrilacagi yönündeki iddialari yalanlayarak, görevinin basinda oldugunu, ilk kongrede yeniden aday olacagini söyledi.

Baskan Polat, 'Görevimin Basindayim'
Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas Il Baskani Ahmet Polat, görevini devredecegi yönündeki iddialari yalanladi. Polat yaptigi yazili açiklamada, “Serefle ve gururla yürüttügüm Büyük Birlik Partisi (BBP) Il Baskanligi görevimin basindayim ve yapilacak olan ilk Il Baskanligi seçiminde de rakiplerimin kim olduguna bakmadan yeniden adayim. Kongremizde karsima çikacak olan muhtemel adaylara da pesinen basarilar dilerim. Adayligi kesinlestikten sonra Genel Merkezimiz basta olmak üzere il, ilçe, ocak, vakif ve tüm birimlerimizle arkasinda oldugumuz, hemen yani basinda saf tuttugumuz kiymetli Belediye Baskanimiz sayin Dr. Adem Uzun’la teskilatlarimiz arasinda son derece uyumlu bir çalisma yürütülmektedir.” Dedi.

“Siyasi hokkabazlara geçit vermeyecegiz”

Polat, partilerini siyasi hokkabazlarin diline düsürmeyeceklerinin altini çizerek sunlari söyledi.

“31 yillik siyasi tecrübesiyle ülkemizin en köklü partilerinden olan Büyük Birlik Partisi, ilk kez seçim kazanmis degildir. Dolayisiyla Belediye Baskani, Il Baskani iliskisini daha önce tecrübe eden, siyasi etik ve saygiyi bilen teskilatimizin, siyaset hokkabazlarinin diline düsmesine müsaade etmeyecegimizin bilinmesini isterim. Büyük Birlik Partisi ve bu partiye gönül vermis olanlarin siyasi ikbal ve sahsi menfaat gibi bir dertleri asla olmamistir. Siyasi hayatinizin ilk gününden itibaren sahsi çikar disinda baskaca bir emeli olmayan siz ve sizler gibilerin bizleri anlamasini beklemiyor, bu gereksiz mesguliyetten dolayi kiymetli kamuoyundan özür diliyorum”
Kaynak: İHA