Spilkent Toplu Konut Projesi Kura Tarihi Belli Oldu

Manisa Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamada, Spilkent Toplu Konut Projesi’nin kura çekim tarihinin 31 Temmuz Çarsamba günü olarak belirlendigi duyuruldu. Kura yeri ve saati Manisa Büyüksehir Belediyesi internet sitesinden vatandaslara duyurulacagi bildirildi.

Manisa Büyüksehir Belediyesinin baslattigi Spilkent Toplu Konut Projesi’nde kura tarihine sayili günler kaldi. Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan vatandaslarin sabirsizlikla bekledigi kura tarihinin 31 Temmuz Çarsamba günü oldugu duyuruldu. Yapilan duyuruda kura yeri ve saatinin, basvuruya hak kazanan vatandaslarin listesi ile birlikte Manisa Büyüksehir Belediyesi internet sitesinden duyurulacagi ve hak sahiplerine mesaj yoluyla bilgilendirileceginin bilgisi verildi.

Yeni basvuru kabul edilmeyecek

Manisa Büyüksehir Belediyesinden yapilan bilgilendirmede, basvuru tarihlerinin 29 Subat – 22 Mart arasi oldugu, bu projede bu tarihler disinda basvuru alinmadigi ve yeni basvurularin kabul edilmeyecegi bildirildi.

Bu tarihler arasinda basvuru yapan vatandaslarin, basvurularinin iptali için de belirlenen son tarihin 12 Temmuz Cuma günü saat 12.00 oldugu basvuru sahiplerine duyuruldu.
Kaynak: İHA