Giresun Kent Konseyinde Ortak Akil Ve Uzlasi Esas Olacak

Giresun’da geçtigimiz haftalarda yapilan genel kurulda göreve seçilen Kent Konseyi yönetimi, ilk yürütme kurulu toplantisini gerçeklestirdi.

Giresun Kent Konseyinde Ortak Akil Ve Uzlasi Esas Olacak
Giresun Belediyesi Meclis salonunda Belediye Baskani Fuat Köse’nin de katilimi ile gerçeklestirilen Kent Konseyinin ilk toplantisi gerçeklestirildi.

Kent Konseyinin önemine vurgu yapan Baskan Köse, “Amacimiz yasadigimiz sehirde bir hos seda birakalim. Amacimiz yapacagimiz hizmetlerde her kesimin görüs ve düsüncelerini alarak fikir birligine varip, dogru isler yapmaktir. Bu anlamda Kent Konseylerini önemsiyorum ve sehrimize çok önemli katkilar saglayacagina inaniyorum” dedi.



Ortak akil ve uzlasi esas olacak

Geçtigimiz günlerde Kent Konseyi Baskanligina seçilen Dr. Ismail Cem Feridunoglu ise, “Giresun Kent Konseyi olarak Giresun’un kalkinma önceliklerinin belirlendigi, tartisildigi, çözümlerin gelistirildigi, ortak aklin ve uzlasmanin esas oldugu bir anlayis içerisinde çocuklarin, gençlerin, kadinlarin ve engellilerin toplumsal yasamdaki etkinliklerini arttirmak ve yerel karar alma mekanizmalarinda aktif rol almalarini saglamak, kent yönetimine katkida bulunmak için çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Yapilan toplantida Kent Konseyi Genel Sekreterligi görevine Nazli Erkan getirildi.

Kaynak: İHA