Trabzon'da Drift Kavgasi Açiklamasi 3 Yarali

Trabzon’un Çaykara ilçesine bagli turizm merkezi Uzungöl’de drift meselesi yüzünden çikan silahli kavgada 3 kisi yaralandi.

Olay, Çaykara ilçesindeki Uzungöl’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde bir grup otomobili ile O.T. isimli kisinin is yerinin önüne gelerek drift yapmaya basladi.

O.T.’nin uyarisi üzerine silah gösteren grup, yasanan tartismanin ardindan olay yerinden uzaklasti. Bir süre sonra turizm merkezindeki isletmeci Z.Y.’nin yanina giden grup, olayi anlatti. O.T.’yi arayarak dükkanina davet eden Z.Y., iki tarafi baristirmak istedigini söyledi.

Bu teklif üzerine Z.Y.’nin dükkanina giden O.T. ile grup arasinda tekrar tartisma yasandi. Z.Y.’nin de dahil olmasiyla tartisma kavgaya dönüstü. Çikan kavgada O.T., belinden çikardigi tabanca ile Z.Y.’nin bacagina ates etti. Tabancadan çikan kursunla O.T. ve isletmede çalisan bir kisi de yaralandi. Yaralilar, olay yerine gelen saglik ekiplerince yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirildi. Kavgada darp sonucu yaralanan 1 kisi ise Of Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alindi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA