Darica'da Parklara Hijyenik Dokunus

Darica’da park alanlarindaki çocuk oyun gruplari ile spor aletleri, belediye ekipleri tarafindan belirli periyotlarla temizlenerek çocuklar için daha hijyenik hale getiriliyor.

Darica'da Parklara Hijyenik Dokunus
Darica Belediyesi, yaz aylarinda çocuklarin daha fazla vakit geçirdigi parklari daha hijyenik hale getirmek için belirli periyotlarla bakim onarimlarini yapip temizliyor. Bütün mahallelerdeki parklarda yapilan uygulama ile yaz aylarinda parklarda daha fazla vakit geçiren aileler ve çocuklar, böylece gönüllerince vakit geçirip eglenebiliyor. Ayni zamanda bakim onarim çalismalarinin da belirli periyotlarla yapildigi parklar çocuklar için daha güvenli hale de getiriliyor.

Çocuklari önemsediklerini ve en iyi sartlarda yetismeleri için her ayrintiya dikkat ettiklerini belirten Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, "Çocuklarimizin sagligi ve mutlulugu bizim için her seyden önce gelir. Parklarimizi daha güvenli ve hijyenik bir ortamda tutmak için büyük bir özveriyle çalisiyoruz. Park Bahçeler Müdürlügü ekiplerimiz ilçemizin her mahallesinde bulunan parklarimizdaki çocuk oyun gruplari ile spor aletlerini belirli periyotlarla yikayip temizleyerek çocuklarimiz için hazirliyor. Ailelerimizin ve çocuklarimizin gönül rahatligiyla vakit geçirebilecegi temiz parklar için canla basla çalismaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA