BEBKA Yönetim Kurulu, Bilecik'te Toplandi

Bursa Eskisehir Bilecik Kalkinma Ajansi (BEBKA) Yönetim Kurulu, Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Baskani Sefik Aygöl baskanliginda Bilecik’te toplandi.

BEBKA Yönetim Kurulu, Bilecik'te Toplandi
BEBKA Yönetim Kurulu Toplantisi, Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Baskani Sefik Aygöl baskanliginda, Bursa Valisi Mahmut Demirtas, Eskisehir Valisi Hüseyin Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Vekili Sabri Bayram’in da katilimiyla Bilecik’te yapildi.

Cumhurbaskanligi’nin 2024/7 Sayili ve Tasarruf Tedbirleri Konulu Genelgesi kapsaminda BEBKA tarafindan alinan tedbirler hakkinda bilgilendirmenin yapildigi toplantida, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan’in himayelerinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanligi Kalkinma Ajanslari Genel Müdürlügü’nce hayata geçirilen ‘Anadoludakiler Sergisi ve Tanitim Programi’ hakkinda da istisarelerde bulunuldu.

“Anadoludakiler” projesi kapsaminda Kalkinma Ajanslari Genel Müdürlügü tarafindan kalkinma ajanslari vasitasiyla ilan edilen Sosyal Gelismeyi Destekleme Programi (SOGEP) Anadoludakiler Proje Teklif Çagrisi’nin da masaya yatirildigi toplantida, ayrica Mali Destek Programlarina ait Program Kapanis Raporlari da degerlendirildi.
Kaynak: İHA