Baskanlardan Hayirli Olsun Ziyaretleri

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’i makaminda ziyaret ederek hayirli olsun dileklerinde bulunurken, Sehzadeler Belediye Baskan Gülsah Durbay da Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’i misafir etti.

Baskanlardan Hayirli Olsun Ziyaretleri
Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban makaminda Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin’i agirladi. Ziyarette Baskan Akin, yeni görevinde Baskan Balaban’a basarilar dileyerek belediyeler arasi isbirligi imkanlarini degerlendirmek üzere görüs alisverisinde bulundu. Baskan Akin, "Yunusemre Belediyesi’nin yeni döneminde Semih Balaban’in basarili çalismalara imza atacagina inaniyorum. Iki belediye olarak halkimiza en iyi hizmeti sunmak için isbirligi içinde olacagiz" dedi.

Baskan Balaban ise, Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti ifade ederek sunlari söyledi: "Çetin Baskan’in nazik ziyaretinden dolayi tesekkür ediyorum. Belediyelerimiz arasinda kurulacak güçlü isbirligi ile bölgemize daha iyi hizmetler sunacagimiza inaniyorum."

"Iki belediye birlikte güzel isler yapacagiz"

Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay da, Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban ve beraberindeki heyeti makaminda agirladi. Iki baskan, gelecekte de sik sik bir araya gelerek ilçeler arasi isbirligini artirmayi hedeflediklerini belirtirken "Birlikte güzel isler yapacagiz." dedi.

Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’i makaminda agirladi. Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, beraberindeki Belediye Baskan Yardimcilari Ali Kuyumcu, Mesut Dogan ve Haydar Izci ile birlikte Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay’i ziyaret ederek, hayirli olsun dileklerini iletti. Ziyarette Sehzadeler Belediye Baskan Yardimcilari Yenal Yildirim ve Hakan Simsek de hazir bulundu. Baskan Durbay, yapilan ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, "Partimizin ilçe baskani olarak yillarca emek verdiginiz ilçemizde, belediye baskani olarak, sizi simdi Yunusemre Belediye Baskani olarak agirlamak bizim için çok büyük bir mutluluk. Sefa getirdiniz. Güzel isler yapacak genel iktidari da getirecegiz. Bundan hiç süphem yok. Ayaginiza saglik hos geldiniz." seklinde konustu.

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban ise misafirperverliginden dolayi Baskan Durbay’a tesekkür ederek, hayirli olsun dileklerini iletti. Baskan Balaban söyle konustu: "Gülsah Baskanimiz ve ekibini cani gönülden kutluyorum. Sehzadeler Manisa’nin kadim bölgesi, eski Manisa. Böyle bir sehre böyle bir baskanin seçilmesi bizi fazlasiyla mutlu etti. Gülsah Baskani yillardir taniyoruz. Ailecek tanisiyoruz. Durbay ailesi topluma, sola, partiye emek vermis bir aile. Bu anlamda biz Gülsah Baskanin toplumsal mücadelenin önderi olarak çok güzel isler yapacagina inaniyoruz. Ilçe baskanligi yaptigim Sehzadeler’de bir dönem belediye baskan adayi da olmus ancak kazanamamistim. Bu anlamda da bizim basaramadigimizi Gülsah Baskanin basarmasi bizi ayrica mutlu etti. Birlikte güzel isler yapacagiz. Kendisine ve ekibine üstün basarilar diliyoruz."
Kaynak: İHA