Gençlik Ve Spor Müdürü Öztürk'ün Aci Günü

Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk’ün babasi Vezir Öztürk hayatini kaybetti. Vezir Öztürk’ün cenazesi Yunusemre ilçesindeki Kirtik Yusuf Sedat Altintas Camiinde ögle namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan dualarla Kirtik Mezarliginda topraga verildi.

Gençlik Ve Spor Müdürü Öztürk'ün Aci Günü
Yaklasik 20 gün önce beynine atan pihtidan dolayi tedavisi Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ayse Hafsa Sultan Hastanesinde süren Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk’ün babasi Vezir Öztürk normal odaya alindiktan sonra bu sabah geçirdigi kalp krizi sonucu hayatini kaybetti. 70 yasinda ve 4 çocuk babasi olan Vezir Öztürk, ögle namazini müteakip Kirtik Sedat Altintas Camiinde kilinan cenaze namazinin ardindan son yolculuguna dualarla ugurlandi. Vezir Öztürk’ün cenazesi Kirtik Mezarliginda topraga verildi.

Taziyeleri kabul eden Yunus Öztürk’ün oldukça üzgün oldugu görüldü.

Vezir Öztürk’ün cenazesine Manisa Vali Yardimcisi Mevlüt Özmen, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek, Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Saruhanli Belediye Baskani Ekrem Cilli, AK Parti Il Baskani Salih Hizli, Emniyet Müdürü Fahri Aktas, Manisa’daki oda ve dernek baskanlari, spor kulüp baskanlari, ailesi ve sevenleri katildi.

Kaynak: İHA