Isparta Sehir Hastanesi Üst Geçidi Yürüyen Merdivenli Hale Getirildi

Isparta Belediyesi öncülügünde vatandaslarin Sehir Hastanesi’ne daha kolay ve güvenli ulasimini saglamak amaciyla üst geçit yürüyen merdivenli hale getirildi. Vatandaslar tarafindan tercih edilmeyen üst geçidin merdivenleri kaldirilirken, yerine yürüyen merdiven montaji yapildi.

Isparta Sehir Hastanesi Üst Geçidi Yürüyen Merdivenli Hale Getirildi
Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, kasim ayinda Isparta Sehir Hastanesinin karsisinda hizmet veren esnaflarla bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinlemisti. Bölgedeki trafik sorununun ele alindigi toplantida orta refüjlerdeki yaya geçitlerinin trafik ve vatandaslar açisindan problem olusturduguna deginen Baskan Basdegirmen, yayalari üst geçide yönlendirmek amaciyla üst geçide yürüyen merdiven yapilacagini söylemisti. Vatandaslarin da yogun bir sekilde istedigi yürüyen merdiven talebi yerine getirildi.

Isparta Sehir Hastanesi bölgesindeki trafigi rahatlatmak, vatandaslara daha konforlu ve güvenli bir ulasim ile geçis imkani sunmak amaciyla Isparta Belediyesi öncülügünde üst geçit yürüyen merdivenli hale getirildi.

Ilk olarak kullanimi zor olan ve tercih edilmeyen merdivenler kaldirilirken, üst geçidin hem Sehir Hastanesi önü hem de yolun karsi tarafina inisli ve çikisli yürüyen merdiven montaji yapildi. Yürüyen merdiven sayesinde üst geçidin kullaniminin artirilmasi amaçlanirken, vatandaslarin Sehir Hastanesi’ne daha güvenli bir sekilde ulasimi saglanacak.
Kaynak: İHA