Gaziosmanpasa'daki Sanat Akademisinde Yaz Dönemi Kayitlari Basladi

Gaziosmanpasa Belediyesi Sanat Akademisi, çocuklari ve yetiskinleri zengin içerikli yaz kurslariyla bulusturuyor. Sanatseverler, 23 bransta düzenlenecek kurslara, son basvuru tarihi olan 23 Haziran Pazar gününe kadar kayit yaptirabiliyor.

Gaziosmanpasa'daki Sanat Akademisinde Yaz Dönemi Kayitlari Basladi
Gaziosmanpasa Belediyesi Sanat Akademisi bünyesinde 23 bransta düzenlenen yaz kurslarina kayitlar basladi.

Sanatsal yeteneklerini gelistirmek ve yeni hobiler edinmek isteyen vatandaslar, kurslara katilarak alaninda uzman isimlerden sanat egitimleri alabilecek. 7’den 70’e her yastan sanatsevere hitap eden kurslar ile Gaziosmanpasalilarin sanatla iç içe bir yaz dönemi geçirmesi hedefleniyor.

Çocuklara Verimli Bir Yaz Tatili Firsati

Yaz sanat kurslariyla ayni zamanda ögrencilere egitici ve verimli bir yaz tatili geçirme firsati sunuluyor. Ögrencilerin, yogun geçen bir egitim-ögretim yilinin stresini atarak, sosyallesmeleri ve sanatsal yeteneklerinin ortaya çikarilmasi amaçlaniyor. Yetenekleri erken yaslarda tespit edilen çocuklar, sanat akademisi bünyesindeki profesyonel düzeyde egitimlerle gelecege hazirlaniyor.

Yetiskinler için branslar: Baglama, Bateri, Dublaj, Ebru, Elektro Gitar, Fotografçilik, Gitar, Hüsn-i Hat, Kanun, Keman, Ney, Piyano, Resim, Senaryo Yazarligi, San, Tezhip, Tiyatro, Ud, Yan Flüt, Diksiyon, Yagli Boya Resim

Çocuklar için branslar: Baglama, Bateri, Ebru, Gitar, Hüsn-i Hat, Ney, Keman, Tiyatro, Piyano, Resim, Orff Müzik (3-6 yas), Anne-Çocuk Oyun Atölyesi (18-48 ay arasi)Anne-Çocuk Oyun Atölyesi (18-48 ay arasi)

Basvuru ve kurs detaylari:

Basvurular, Gaziosmanpasa Belediyesinin e-belediye sistemi üzerinden online olarak yapilacak. Kayit ekraninda, tercih edilen branslarin gün, saat, yas araligi ve diger detaylari görülebilecek. Basvuru esnasinda istenen belgelerin (ikametgah belgesi, ögrenci belgesi ve nüfus kayit örnegi) E-Devlet sistemi üzerinden indirilerek, kayit formunda ilgili bölüme yüklenmesi gerekiyor. 1 Temmuz’da baslayacak olan kurslar, 2 ay sürecek. Dersler haftada bir gün, 80 dakika olarak islenecek.

Basvuru için: https://ebelediye.gaziosmanpasa.bel.tr
Kaynak: İHA