Aksaray Belediyesi Mezarliklarda Bayram Hazirligi Baslatti

Aksaray Belediyesi, yaklasan Kurban Bayrami nedeniyle mezarliklarda yabani ot temizligi, çevre düzenlemesi, yikama, bakim ve onarim çalismasi baslatti.

Aksaray Belediyesi Mezarliklarda Bayram Hazirligi Baslatti
Sehir merkezinde bulunan mezarliklarda belirli periyotlarda bakim çalismasi gerçeklestiren Aksaray Belediyesi ekipleri, Kurban Bayrami dolayisiyla Ervah ve Bedir Muhtar mezarliklarinda çalismalarini yogunlastirdi. Mezarliklarda vatandaslara kabir ziyareti esnasinda ferah ortamlar sunabilmek adina yabani otlar temizleniyor, süs bitkileri ve agaçlar budaniyor. Gönül belediyeciligi anlayisi ile çalismalarini sürdüren Aksaray Belediyesi, mezarlik ziyareti yapan vatandaslara her bayramda oldugu gibi bu bayramda da dua kitabi hediye edecek. Kurban Bayrami öncesinde mobil ikram araçlari ile lokma ve dondurma ikrami da bulunulacak. Mezarliklari ziyaret etmek isteyip ulasim imkani olmayanlar için de belediye ekiplerince ücretsiz ulasim imkani sunulacak.

Vatandaslarin her aninda yaninda olmaya yönelik çalismalar gerçeklestirdiklerini belirten Belediye Baskani Evren Dinçer, mezarliklarda yapilan çalismalara iliskin yaptigi açiklamada, “Gönül belediyeciliginde örnek bir belediyeyiz. Vatandaslarimizin her aninda yaninda olmak için sürekli yeni hizmetler üretiyoruz. Toplu kullanim alanlarimizin rutin bakimlarini yapmanin yani sira özel günler için de detayli temizlik ve bakim çalismalari gerçeklestiriyoruz. Her özel günde oldugu gibi bu Kurban Bayrami’nda da basta aziz sehitlerimizin muhterem aileleri olmak üzere tüm vatandaslarimizin toplu kullanim alanlarinda yanlarinda ve hizmetinde olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA