Agri Milli Egitim Müdürü Kökrek, Hamur'da Ögretmenlere Maarif Modeli'ni Anlatti

Agri Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, Hamur’da ögretmenlerle bir araya gelerek "Türkiye Yüzyili Maarif Modeli"ni anlatti.

Agri Milli Egitim Müdürü Kökrek, Hamur'da Ögretmenlere Maarif Modeli'ni Anlatti
Milli Egitim Bakanligi’nin kamuoyuna görüsüne sundugu "Türkiye Yüzyili Maarif Modeli" müfredati ile ilgili bilgilendirme çalismalarini Hamur ilçesinde sürdüren Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, ilçedeki Osmangazi Ortaokulu, Sehit Polis Yildirim Günay Imam Hatip Ortaokulu ve Sehit Polis Yildirim Günay Anadolu Imam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Ziyaretlerde ögretmenlerle bir araya gelen Kökrek, "Türkiye Yüzyili Maarif Modeli" hakkinda detayli bilgiler verdi. Ögretmenlerin istek ve taleplerini de dinleyen Kökrek,"Türkiye Yüzyili Maarif Modeli, egitim sistemimizin çagin gereksinimlerine uygun hale getirilmesini amaçlayan kapsamli bir reform hareketidir. Bu model, sadece bilgiyi aktarmakla kalmayip, ayni zamanda ögrencilerimizin analitik düsünme becerilerini, elestirel bakis açisini ve problem çözme yeteneklerini gelistirmeyi hedeflemektedir. Bu dogrultuda, siz degerli ögretmenlerimizin rehberligi ve destegi çok önemlidir. Birlikte çalisarak, gelecegimizin teminati olan ögrencilerimizi daha iyi bir egitimle donatarak, ülkemizin daha aydinlik bir yarin insa etmek için çaba gösterecegiz" dedi.

Kökrek, ögretmenlerden gelen sorulari da yanitladi.
Kaynak: İHA