Sadi Özdemir Açiklamasi 'Marmara Belediyeler Birligi'nde Örnek Projeleri Hayata Geçirecegiz'

Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir’in de katildigi Marmara Belediyeler Birligi toplantisinda Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey yeni baskan seçildi. Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi ve birlik üyesi Ibrahim Mart da ’Iklim Krizi ve Çevre Komisyonu’na seçildi.

Sadi Özdemir Açiklamasi 'Marmara Belediyeler Birligi'nde Örnek Projeleri Hayata Geçirecegiz'
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardindan Marmara Belediyeler Birligi’nin 2024 Yili Olagan 1. Meclis Toplantisi Istanbul Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde bir otelde yapildi. Toplantiya Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir de Bursa’daki belediye baskanlari ile birlikte katildi.

Toplantida ayrica Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi ve Marmara Belediyeler Birligi Meclis üyeleri Ibrahim Mart ile Berna Hacer Bilici de yer aldi.

Birlik yönetimi, encümen ve ihtisas komisyonu üyelerinin de belirlendigi toplantida Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, Marmara Belediyeler Birligi’nin 2024-2026 dönemi baskani seçildi.

Yapilan seçimlerde, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi ve birlik üyesi Ibrahim Mart da ‘Iklim Krizi ve Çevre Komisyonu’na seçildi. Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, toplanti sonunda Baskan Mustafa Bozbey ve komisyon üyeligine seçilen Ibrahim Mart’i kutladi. Toplantiya katilan Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu ve diger baskanlarla da görüsen Sadi Özdemir, yeni dönemde birlik üyesi belediyelerin örnek projelere imza atacagina inandigini söyledi.

Özdemir, "Mustafa Bozbey baskanliginda, üye belediyelerle is birligi içinde örnek projeleri hayata geçirecegiz. Bölgenin her yönüyle ele alinarak hem kentlere hem de kentliye deger katacak çalismalar için biz üzerimize düseni yapmaya haziriz" dedi.

Kaynak: İHA